donderdag 12 januari 2012

BORDUREN JA, JA

Het is wel geen grootse prestatie, maar er liggen hier nu 12 klosjes, dus so far so good...

Maar natuurlijk (!) wordt er ook nog geborduurd. Zo tussen alle bedrijven door ligt de Village of Hawk Run Hollow van Carriage House Samplings altijd voor het grijpen en gaan er zo weer een paar steekjes in. Ik moet nu wel gaan opletten, want er zijn een aantal kleurtjes op en het zou handig zijn als ik weet welke nummers het zijn...
Hiervan een kleine update om te laten zien dat er nog aan het dorp gebouwd wordt:


Verder nog een werkje dat ik 'ooit' in de kringloopwinkel tegenkwam, half geborduurd. Een oud cadeaupakketje bij Ariadne, van PAKO. Als je er even mee gaat zitten, is het zo klaar want het is natuurlijk maar 1 kleurtje.
DD3 vroeg zich af waarom ik op ├│ranje borduurde (ze vond het afschuwelijk), maar dat is voor mij wel een herkenbaar kleurtje uit de jaren 70. En ik heb genoeg oranje stof over voor nog een zwart borduurtje. Maar in een andere kleur op wit lijkt me ook wel leuk. Nou ja, ik zie wel, ik weet inmiddels dat je niet te veel moet willen...


En vanmiddag... wil ik nog even een klein breiwerkje opzetten. :-)

6 opmerkingen:

Anny zei

Nou, jij verveelt je nog niet hoor ik wel! Tja, dat oranje... brr, ik hoef ook niet meer.

Annelies zei

Veel plezier met alles !

marion zei

wat een keileuk patroontje van pako, wat je zegt, rood op creme en het ziet er weer heel anders uit maar dit oranje zwart is ook wel leuk...........:)

Monica zei

Wat leuk Anneke, en echt jaren 70 op oranje!, en je huisjes borduur gaat vast ook leuk worden

Lori ann zei

how pretty, the village looks good. i've just found my counted cross stitch too. but now i need a magnifying lamp to continue!

marcella zei

wat een ijver. Ben wel nieuwsgierig wat je gaat breien :)