donderdag 10 november 2011

DECEMBERIG


Deze avond ben ik er even goed voor gaan zitten: een aantal ideeen voor sinterklaasavond wil ik uitwerken, anders gaat het me op de nek zitten. Leuk om dingen te proberen, maar het is eigenlijk wel de bedoeling dat het in een keer goed gaat!
Als ik nu incalculeer dat er een paar tegenslaagjes zijn, dan zal het wel lukken. Vijf van de 7 zelfmaakcadeaus staan goed in de steigers...

De foto laat een hoek van mijn 'hok' zien. Hier zit ik veel, al m'n (handwerk)spullen om me heen. En omdat het al wat stouwen wordt, geen nette hoekjes vrees ik. Vanavond wat kersterig al door de lampjes, het kaarsje en een kerstCD.
Op de foto gaat het om de rood-witte schakelslinger, die ik voor de foto even om het stopcontact heb gehangen. Vorige week liet ik zien dat je dat ook kunt maken aan m'n groepje handwerkleerlingen, en 1 jongen stapte spontaan over van breien naar haken. De haakmeisjes waren ook direct into the schakelslinger.
'Kun je dat ook maken met dit haken?'vroeg het jongste meisje heel verbaasd. Maar dat was aan het begin van de les, toen had ze alleen nog lossen haken geoefend.
Ik ben benieuwd hoe het morgen gaat, m'n fototoestel gaat zeker mee!

4 opmerkingen:

Anje-Grietje zei

Wat een heerlijk dromerig, inspiratiehoekje heb jij.....
Groetjes Anje.

marcella zei

sfeervol hoekje

Anny zei

Wat een gezellig plaatje. Ik kom helemaal in de stemming.... En.. benieuwd hoe het je vandaag vergaan is. Leuk dat ze zo enthousiast zijn!

Corrie zei

Wat een romantisch plekje Anneke! Je maakt het je wel heel gezellig met een kerstCd erbij, goed idee! Die hoef ik hier nu nog niet aan te zetten maar in mijn eigen hok kan het wel. Enig dat de leerlingen meehaken!