maandag 17 oktober 2011

LEKKER BEZIG

Lekker bezig met:
- afwerken van een al-heel-erg-lang-klaar kerstborduurtje. Het is maar een heel bescheiden borduurtje en het finishen was zó klaar.
- borduren voor het goede doel. Op facebook kun je zoeken naar Sfpsfc & Rachels Place Orphanage, daarvoor maak ik 3 blokjes. Ik heb eerder hiervan een link geplaatst, maar die kon niet iedereen openen. Het gaat om weeshuizen in Zuid-Afrika.
- quilten! Ja, ik heb al heel wat quiltsteekjes gedaan. Zonder ring, maar precies dezelfde handen, met open vingertoppen en bekraste nagels... Het gaat lekker.

Bijkomend voordeel dat het s avonds vaak al lekker is deze quilt over m'n benen te hebben liggen :-)

6 opmerkingen:

Rian, zei

Wat een lieve borduurtjes heb je daar, en je quiltwerk wordt schitterend! Ja... die vingers, hè.. Maar het is wel de punt op de i, vind je niet?
Groetjes,
Rian

Anny zei

heerlijk is dat he, zo'n quilt in wording over je knieen...

marion zei

mooie borduurtjes en inderdaad lijkt het me lekker een quilt zo over je benen......

marcella zei

mooie borduurwerkjes, het kerst-ornamentje vind ik erg leuk. Tsja, quilten en kapotte vingers hoort geloof ik wel bij elkaar :)

Mary @ Neat and Tidy zei

Your little Christmas tree is darling. I love your blog and your ideas.

Corrie zei

Há Anneke, leuk hè die kleine borduurtjes maken. Ik vind het net als jij heerlijk om 's avonds een dekentje over mijn benen te leggen nu het kouder wordt. Jij hebt een heuse quilt! Gewéldig die gouden appel! Groetjes van Corrie