zondag 24 mei 2009

Oud nieuws

Extra vrije dagen geven wat lucht in het leven. En zeker met het mooie weer vandaag (ik voel me bijna schuldig dat ik nu binnen achter de computer zit) is er ineens het vakantie-gevoel. De zomer komt er duidelijk aan.

Altijd rommelend tussen de lapjes en rommeltjes in m'n hok kwam ik een oud borduurwerk tegen, een borduurwerk waarvan ik het bestaan alweer zo'n beetje vergeten was. Toen ik het vond wist ik het natuurlijk wel direct weer, maar ik zou het niet gemist hebben als het nooit meer tussen de stapel vandaan was gekomen. En het is toch heel wat werk geweest! Gelijk maar het foto-album in.

Wel een beetje winterse plaatjes voor zo'n zomerse dag als vandaag, maar het is 'nieuws', dus toch maar aan jullie voorgeschoteld.

Gisteren kwamen de nieuwe garens van m'n garenclub:


Deze garens hebben namen die alleen al reden genoeg zijn om ze te willen hebben: vlnr: Lucky; Spring Bouquet; Mother's day; Father's day en Independence.

En nu ga ik toch nog maar even lekker buiten zitten, voordat ik straks als witte weblogster te herkenbaar wordt ;-). Jammer genoeg heb ik de ANNA en de Quiltmania al uit, maar die waren nog een extra verwennerij bij deze luxe dagen.

6 opmerkingen:

mainely stitching zei

I'm also a big fan of the extra day off here and there. A bit of breathing room, indeed! And a lovely opportunity to enjoy this gorgeous weather!

Anoniem zei

Ja lekker hé een paar van die vrije zonnige dagen !!!
Ik zie er uit nu alsof ik naar Spanje ben geweest !!

Mooi de vogeltjes, wat een werk.
Is het van Marjolein Bastin !?

OOO mooi garen.
Ja die namen verbaas ik mij ook steeds over.
Maarrrr....je hebt vast al een doel voor dit leuke garen, toch !!!?;-)))

mm

wilma zei

Oh wat heerlijk deze zonnige dagen!!
Wat een mooie garens...

Annelies zei

Vandaag al weer zo'n mooie dag, al voorspellen ze voor straks onweer.
Mooie garens en een leuk borduurwerk !

Annemarie zei

Vrije dagen zijn leuk, maar niet als je als enige eigenlijk keihard moet werken maar niet kan vanwege kind thuis. Klaag, klaag, klaag...
Fijn dat je zo van je vrije dagen hebt genoten en wat ben je weer nuttig bezig geweest. Dit is inderdaad een vrij fors borduurtje om over het hoofd te zien! Wel heel mooi, Anneke!

Anoniem zei

dat win ik van je, de witte weblogster :) ik wordt niet eens roze. Geniet van de mooie dag, morgen wordt het wat minder geloof ik.

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl