maandag 1 juni 2009

Haandarbejdets fremme

Op dit moment ben ik een beetje rozig (te zien op m'n witte huid) van de afgelopen zon-dagen. Deze dagen waren anders druk, leuk druk eigenlijk, maar m'n energie is zo'n beetje wel verbruikt.
Afgelopen zaterdag was er een boeldag in ons dorp. Zo'n boeldag is meestal wel uitgebreider dan een rommelmarkt, dus DS en ik gingen redelijk bijtijds richting het grote plein. In ieder geval op tijd voor de boeken, want ik heb een paar leuke boekjes van haandarbejdets fremme gescoord! Ook een kerst-uitgave, waarvan ik bijna alle ontwerpen leuk vind. En ik blijk een heel borduurboek met deze stijl in de kast te hebben staan, uit de Ariadne handwerkbibliotheek.
DS trakteerde me op een oliebol en toen we even gingen zitten om het rustig op te eten, kwam ik naast een handwerkliefhebster terecht. Een tikkeltje jaloers werd ze wel van m'n leuke boekjes...
Dit is een van de boekjes, maar deze afbeelding komt van het net, ik heb gewoon een Nederlandse uitgave.


Deze komt hoog op de nominatie om te borduren voor DD1 die al vanaf groep 3 op een kinderkoor en nu een meisjeskoor zit. Ze doet morgen haar laatste stukje eindexamen en gaat rond augustus het huis uit.


Voor de Jan Houtman moet ik nieuwe kleurtjes opzoeken en dat lukt op de een of andere manier maar moeilijk... De laatste tijd heb ik ook nog veel freebies gevonden, het internet staat er echt vol mee!
Dit jaar wordt (onbedoeld) een jaar van het afmaken van lopende projecten, misschien ga ik 2010 wel vooral gebruiken om een heel aantal van die leuke freebies eens te borduren.

Geniet nog even van het mooie weer, ik geloof dat het weer wat minder gaat worden in de komende dagen.

2 opmerkingen:

mainely stitching zei

I have this book, too! :D It's a great one!!

Take care of that sunburn!

Anoniem zei

Leuke boekjes, ken/heb er ook een paar.
Pas gezocht naar de oude agenda's op internet en die zijn ondertussen verschrilkkelijk duur.
Dus het zijn geliefde patronen.

Lekker een beetje zon op je bolletje, hopen dat de vermoeidheid snel overgaat.

Freebees genoeg hé. Af en toe een klein werkje tussendoor is wel lekker hoor, geeft even lucht !!

Veel succes/plezier !!

mm