zondag 7 december 2008

dag sinterklaasje...

Het was een gezellig drukke week met als klapstuk de sinterklaasviering van afgelopen vrijdagavond. Met z'n zessen hadden we een supergezellige viering: iedereen is groot genoeg om geduldig te wachten op z'n cadeautjes en te luisteren en te kijken naar de gedichten en surprises voor de anderen. De hele avond ging ermee heen en dat was ook helemaal prima.

Mijn 'score', op handwerkgebied: quiltnaaldjes, een magneetspeldenkussen. Verder nog 4 (!) chocoladeletters en een bak marsepein en dan nog allemaal geweldigheden, waaronder CD's (zelf uit Amerika laten komen...)en een boek en nog veel meer. We waren gelukkig allemaal goed bedacht, dus geen scheve gezichten.

Nog 2 sfeerfoto's:Nu heb ik al een paar weken geen echte handwerkdingen laten zien, maar toch heb ik niet helemaal stilgezeten. Allereerst heb ik voor DD2 een christmasornament gemaakt. Misschien weten jullie het nog wel, de dochter die voor excursie naar Parijs ging en de vrijdag ervoor haar hele klerenkast in de was deponeerde...

Dit leek me een leuke herinnering (en gelukkig leek ze het met me eens te zijn):


En ook aan mijn grootste 2008-project heb ik tussen de bedrijven door verder geborduurd. Straks is het garen waar ik nu mee bezig ben, weer op; kijken of ik nog een ander projectje ga oppakken (of een WIP).En dan nu verder bezig met kerst-voorbereidingen, naast werk, gezin etc etc etc. Veel plezier ermee allemaal.

7 opmerkingen:

Annelies zei

Goed te horen dat je een leuke Sinterklaas achter de rug hebt. Wat een leuke Eifeltoren.
Je andere borduurwerk schiet op !

Anoniem zei

ik was een paar logjes lang niet op bezoek geweest bij je, maar ik heb genoten van je verhalen. Gezellige Sintavond gehad las ik en nu op naar de kerstdingen ;) Wij hebben de adventsquilt alweer hangen en ik heb al drie "ballen" gescoord, van die heel erge ;) ik laat ze t.z.t wel zien.

groeten,Marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

mainely stitching zei

Sounds like a very pleasant sinterklaasavond. :D Great projects!

Carolien zei

Wat leuk, die Eiffeltoren! En je andere borduurwerk schiet ook al lekker op ...

Fijn weekend & groeten, Carolien

Anoniem zei

Fijn dat het zo geslaagd was !!
En weer lekker handwerken.

Ik zie een leuke kop foto !!;-)

mm

Corrie zei

Dit is een vrolijker en frivoler Eifeltoren dan die ik ooit borduurde, echt Frans dus! Erg leuk! En je grote werk vind ik mooier en mooier worden, prachtig! Sint is al lang weg en nu op naar je kerstlogje, maar fijn dat het leuk was met elkaar!

sticker zei

proe5474
pond1579
river4842
spa1885
master1548