zaterdag 13 september 2008

Plaatjes...

De zon schijnt! Ik vermeld het even omdat gisteren ons nageslacht een voor een als echt verzopen katjes binnen kwamen wandelen: overal natte kleren en een lekkere warme douche was het vervolg. Maar nu we vanavond bij familie gaan barbecuen, ben ik blij dat het niet andersom is: gisteren zon en vandaag die bakken water.

Vanmorgen was hier een grote rommelmarkt, wat me na enig speurwerk de volgende 'rommel' opleverde:


Allereerst een zakje met rommeltjes, maar het blijken 2 punnikklosjes, 2 bloemenmakers, veel DMC-garen en een borduurpatroon van Permin voor een geboortetegeltje.
Een echt oud zwartePiet spel!
Oude borduurpatronen: Hummel, de bekende agenda en 2 Mies Bloch kaarten met patroon.
En dan nog iets waar ik ook echt blij mee ben: een oud boek uit 1946 met Amerikaanse (?) rijmpjes. Wat ik ervan gezien heb, maakt me al heel tevreden!
Verder nog een kokertje met allemaal haaknaalden, voor je-weet-maar-nooit.

Het pakketje van Quiltnieuws ging nog niet eens zó snel weg. Nadat ik het ook op het prikbord van de quilten.startpagina had gemeld, kwamen er een paar gegadigden. Ik ben blij dat iemand anders dit kan gebruiken.

Mochten er nog liefhebbers van minimalistische muziek zijn: deze week kwam NRC Next met een link. Hoelang de link het nog doet, weet ik niet, maar zelf luister ik op dit moment ook (weer) naar deze muziek.

7 opmerkingen:

Barbara zei

Oh what wonderful finds you made at the rommelmarkt! I very rarely find cross stitch stuff here, but maybe it's a regional thing? That Zwarte Piet game looks like a collector's item! And the book certainly seems to be American, but I didn't recognize the poems.

Annelies zei

Ook bij ons kwamen de jongens gisteren "verzopen" thuis. Lekker onder de douche en de kleren in de was.
Gelukkig is het weer sinds vanmiddag iets beter.

Corrie zei

Ha Anneke, leuk zo'n rommelmarkt en je hebt wel erg leuke dingen gevonden. Momenteel is er vlak bij ons ook een rommelmarkt en ik twijfel nog steeds om even te gaan kijken. Maar nu ik de link naar de minimalistische muziek heb aangeklikt zit ik gekluisterd aan het toetsenbord te luisteren. Ik heb het nog nooit gehoord en vind het prachtig! Wat een spanning zit erin en war razend knap om met zo "weinig" zoveel indruk te maken. Fijne zondag.

Anoniem zei

Helf Nederland kwam zo thuis denk ik, hier ook al enkele familie leden :-))

Zeg zulke "rommel' wil ik ook wel !!!

Je Christmas is prachtig en mooi op tijd AF !! ;-)

mm

Quiltendewilma zei

Wat een heerlijke aankopen heb je gevonden op de rommeltjes markt!!!

yvonnep zei

Ja, dat was een dag dat ik ook helemaal rillend en nat thuiskwam. Leuke aankopen en heerlijk is dat die muziek van Simeon Ten Holt.

Annemarie zei

Mooie muziek, dus dank je voor de link!
Ik kan me die regen niet eens meer herinneren. We hebben al zo veel regen over ons heengekregen dit jaar dat ik het maar gauw weer probeer te vergeten.
Mooie rommeltjes hoor, Anneke. Die agenda van Fremme vind ik natuurlijk te gek!