zondag 7 september 2008

Christmas in august

Ik begin maar met de beloofde foto: de Prairie Schooler Christmas Sampler, klaar! Een werkje dat bijna helemaal in de maand augustus begonnen en gefinisht is... echt een werkje van de zomervakantie dus. Het klinkt zo wel een beetje raar eigenlijk, maar ja.Toch nog een heel verschil met de vorige foto hiervan, al leek het er toen al wel op.

Wat misschien beter een zomervakantiewerkje had kunnen worden, maar het toch niet was: de gymtas van DS. In heel veel opzichten is hij niet typisch jongensachtig, maar in een heel aantal andere opzichten wel! Zijn gymtas als voorbeeld, voor en na:

De tweede foto is wel van de ongestreken versie, dat scheelt nog wat meer, maar de bodem is uit de tas verdwenen. DS vindt het gepatchte gedeelte nog wel zo leuk dat hij graag wil dat ik er nog een andere tas van maak. Dus dat ligt alvast klaar als klusje voor de komende weken.

En de laatste foto: van het quiltblad Quiltnieuws, het blad van het Quiltersgilde dat dit jaar 25 jaar bestaat, kregen we (opnieuw) een cadeautje: fibermail/artmail. Dit is gewoon niet 'my cup of tea' en in het kader van 'het huis niet verder laten dichtslibben', wil ik er graag op een leuke manier van af.
Mocht iemand geinteresseerd zijn, laat het me vooral weten, dan stuur ik het je toe. Wie het eerst komt...Morgen weer werken, dus ik maak het nu niet te laat. Het kamertje van DS is zo goed als klaar, woensdag nog de gemaakte gordijnen ophangen en dan is het ook 'af'. Hij slaapt er al, zielsgelukkig.

10 opmerkingen:

Annelies zei

Je Christmas Sampler is erg leuk geworden zeg !
Ook bij mij zat bij het Quiltnieuws een pakje voor een fibercard. Ik ga het een keer proberen, maar jou pakje vindt zeker zijn weg naar een echte fibercard maker.

wilma zei

Wat een goed idee. Ik heb ook zo'n pakketje..... ik doe er niets mee..

Wat is hij mooi geworden. Lekker klaar voor de kerst!!

Berthi zei

Mooi is je Christmas Sampler geworden.

Bij mij ligt het Quiltnieuws nog op de map. Ik heb dus helemaal niet gezien dat er een verrassingspakje bijzit. Snel doen!

sonja zei

wat o wat is een fiber card?
En je pakketje maakt het ook niet duidelijker.
Maar je borduurwerk is leuk geworden.
Maar gelukkig is kerst nog een paar dagen weg.
groetjes

Corrie zei

Prachtig, prachtig, Anneke, als Prairie Schooler-fan klikt het meteen helemaal weer bij het zien van deze Christmas sampler.Wat leuk dat DS zijn tas toch niet helemaal kwijt wil en nee, ik ben geen fiberart-mailmaker, maar je aanbod is erg aardig er komt zeker een gegadigde.

Anoniem zei

dacht na het lezen van je blog mijn pakketje ook te kunnen doneren aan jouw gegadigde maar die heeft zich nog niet gemeld zie ik :) Wel een goed plan van je (lief ook ;)
het goede nieuws is natuurlijk dat DS toch de restanten van de door jouw liefdevol gepatchte gymtas wil houden, 't is maar hoe je 't bekijkt :)

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Anoniem zei

Hallo Anneke,
Als het nog niet weg is ben ik wel geinteresseerd in het pakketje.

Groeten Ria

Dea zei

Hallo Anneke,
Ik heb gemerkt dat ik erg dol ben op het maken van fibercards dus als je het pakketje nog hebt, houd ik me aanbevolen.
Sowieso leuk dat je je berichtje op het prikbord hebt gezet, want nu heb ik weer een leuk log om te lezen!

Kruitbosch-Ommen zei

Hallo, als je het pakje nog hebt houd ik mij aanbevolen, leuk om ook op je weblog mee te kijken!

Barbara zei

Your PS piece is gorgeous, and I just love the quilting! :D