zaterdag 27 september 2008

Cadeautjes

Om maar met de deur in huis te vallen: wéér bijna geen steek gedaan, al bedoel ik daar niet mee dat er niets uit m'n handen gekomen is... Duidelijk he? Maar het borduurwerk schiet niet op zo, al is huis en werk redelijk op orde.

Bijna elke week ben ik wel in de gelegenheid even langs de 'bladenwinkels' te lopen. Nu koop ik al minder tijdschriften dan eerder (echt!), maar de Quiltmania laat ik bijvoorbeeld nooit liggen, die mag mee naar huis. Verder kijk ik altijd voor 'je weet maar nooit'. Vandeweek had ik zo'n 'jeweetmaarnooit-moment': ineens lag de ANNA er weer! En ook al kocht ik de ANNA in het verleden niet altijd, meestal keek ik even wat er een beetje in stond, deze kocht ik direct! Want het is lang geleden dat de ANNA te koop was en ik hoop dat we aan het begin van een nieuwe, lange reeks staan...Dat was dus een echt cadeautje! En vrijdag lagen de nieuwe garens van de garenclub van Liezbeth in de bus, ook altijd weer genieten. Zulke mooie garens nodigen altijd weer uit tot grote plannen, of het lukt is van later zorg.En DS volgt elke woensdagmiddag een zoutdeegcursus, bij de meesten beter bekend als 'brooddeeg'. Omdat het zijn tweede cursus is, mag hij (het hoeft niet) bezig met de kerststal. Hier nog een foto van de kerststal in wording:

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat goed nieuws dat de Anna weer in Nederland te koop is! Ik ga vandaag meteen kijken of het hier ook al te koop is.

Groeten,
*Marianne*
libracat.web-log.nl

Annemarie zei

De 'Anna'? Is dat wat, dan? Ik zal ook eens kijken...
Mooie draadjes! Wat zijn de plannen ermee?

yvonnep zei

Die Anna ga ik ook eens zoeken... mooie kleurtjes garen en een fraaie kerststal in wording.

carla zei

O wat raar ik was lid van de anna en ze zeiden dat het blad niet meer gemaakt werd en nu zie ik het hier ,,maandag meteen even kijken vond het altijd een leuk blad

groetjes carla

Corrie zei

Ahun, ik wist niet eens dat de Anna níet meer te koop was, maar ik ga zeker eens kijken. Hert blijft moeilijk om weerstand te bieden aan zulke inspirerende tijdschriften.
Heerlijk om zulke garens in de brievenbus te vinden en de kerststal...héél erg mooi! Ook voor mij herleven oude tijden weer, onze kleinzoon is inmddels oud genoeg om samen met hem te kunnen knutselen en wat is dat heerlijk!

Anoniem zei

Zo lekkere verwennerijen.

Koop sinds kort geen bladen meer, alle abonnementen opgezegt.
En dat is moeilijk joh, maar ik heb zó veel en er is op internet zóveel te vinden.
Maar zo af en toe koop ik er 1, als het 'chocolaatje' bij de thee/koffie zullen we maar zeggen :-)))

Wat leuk dat je zoon dit leuk vind. Het zijn mooie kunstwerkjes in een mooi thema.

mm

Barbara zei

Your salt dough project is gorgeous! WOW!

And those are lovely flosses you received in the mail!!!

Carolien zei

Hallo Anneke, dank voor je berichtje op mijn blog! Ik ben net het jouwe aan het ontdekken. Ik vind die kerststal van DS heel erg leuk!!!

Groeten, Carolien