zondag 17 augustus 2008

Terug

Vakantie is even lekker eruit. Het werd een weekje buitenland, en met een karakteristiek plaatje kunnen jullie nog even raden om welk land het ging:


Voor we erheen gingen, hebben we nog een nachtje Groningen 'gedaan', compleet met bios en hotel. Erg gelachen om MamaMia, wat een melige film is dat! En onze kinderen genoten van de luxe van een nachtje hotel tussen een strandkampeervakantie en een huisjeskampeervakantie in. Ons huisje was errug klein, elke avond de hele kamer ombouwen tot slaapkamer en elke morgen van slaapkamer naar woonkamer. brr. Ook een manier om je tijd door te brengen... Gelukkig waren er ook leukere manieren en die hebben we ook gebruikt.

Zelf vind ik het altijd weer heerlijk om terug te zijn. Dit jaar ben ik maar een weekje weg geweest, maar zelfs nu was ik blij weer m'n eigen huis binnen te komen. Bovendien zag ik na meer dan 3 weken m'n DD1 weer terug!

Voor zover het m'n 'wilde plannen' betreft: Christmas Village van The Prairie Schooler is klaar! De backstitch was natuurlijk niet meer heel veel werk, maar soms blijf ik er toch tegenaan hikken. In m'n weekje alleen thuis heb ik het meeste gedaan, op vakantie de laatste steekjes. Ook ben ik aan een nieuw borduurwerk(je)begonnen, maar dat komt later. Hier de HD-Christmas Village:Na thuiskomst het bekende verhaal: 6 personen terug, dus heeeel veel was, alle troep weer terugkrijgen op de bestemde plaatsen, alle post doornemen etc etc. En ben je daar nog mee doende, heeft DS een struikelpartijtje en breekt z'n pols.
Dus nog dezelfde avond naar het ziekenhuis en gips erom. Gelukkig maar dat we weer thuis waren. Bovendien is het een 'mooie' breuk en mag over 3 weken het gips er waarschijnlijk alweer af.

6 opmerkingen:

Annelies zei

Welkom terug Anneke.
Ik moet zeggen dat ik het altijd weer jammer vind dat een vakantie erop zit.
Je borduur is prachtig geworden. Zal straks leuk staan met de feestdagen.
Beterschap voor je DS !

Annemarie zei

Hee Anneke, fijn dat je er weer bent! Enne... laat ik nou toch helemaal niet weten of kunnen raden waar je geweest bent? Is dat erg dom?
Wat ontzettend knap dat je de Christmas Village hebt afgekregen. Altijd weer een wonder dat er mensen zijn die zoiets groots kunnen beginnen en afmaken :o)
Arme zoon. Hoe is hij eronder?

Barbara zei

I must admit that I also have no idea where you were, based on the photo, but I'm glad you had fun! :D Very sorry, however, that you came home not only to mountains of laundry but also a necessary trip to the EHBO. I hope the three weeks will pass SUPER fast for your son!

Anoniem zei

achgut 't arme kind :) wel een mooi kleurtje gips meegekregen. Thuiskomen vind ik ook altijd heerlijk maar zonder weggaan was het thuiskomen er ook niet :) Wat is je Xmasvillage móói! zat je in noord Duitsland? Bremen? of een weekje Denemarken *probeert niet jaloers te kijken :)*

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Anoniem zei

Ik zouniewetuh !!!;-)
Maar je borduur is prachtig geworden.
Beterschap voor de zoon !!

mm

Carolien zei

Wat is die Christmas Village leuk! En ook je andere kerstsampler. Je kunt er tegen met de kerst ...

Groet, Carolien