donderdag 7 augustus 2008

Borduurring

Allereerst was er een aardige verrassing: Marcella bleek me een Kreativ Blogger Award gegeven te hebben. Heel attent van haar! Marcella vind ik zelf een super handwerkster, in de orde van 'goed-beter-best-super'. Daar kan ik niet aan tippen met m'n borduurwerkjes en beginnende quiltvaardigheden. Bovendien kom ik al maanden eigenlijk zo weinig aan handwerken/bloggen toe dat ik me er wel eens schuldig over voel, al heeft dat weinig zin.
Marcella, hartelijk dank voor je vriendelijke gebaar. Ik geef de award niet door, volgens mij hebben al heel veel blogsters hem ook (en terecht!) ontvangen. Laten we het zo zien: fijn dat we van elkaars verhalen en mooie dingen kunnen genieten op deze manier.

Herinneren jullie je deze nog???Alweer meer dan 2 jaar geleden kreeg ik deze ring van m'n DH voor m'n verjaardag. Nu vond hij dat alweer zo lang geleden dat ik er nog een mocht uitzoeken... Het is deze geworden:Er is nog meer keus in borduurringen, ga vooral eens kijken bij Corina. Zelf vind ik deze ringen erg geinig, al heb ik wel zo m'n voorkeuren. Bovendien was het gebaar van mijn DH ook niet te versmaden.

Ons gezin is alweer meer dan een week uit elkaar gevallen: DD1 is met haar vriend en zijn familie mee, en DH en DD2, DD3 en DS zijn al een weekje op vakantie. Door omstandigheden was het beter dat ik nog een weekje thuisbleef (wat ik totaal geen straf vind hoor...) en morgen ga ik me bij hen aansluiten. Dan hebben we nog een weekje vakantie voor de boeg in het buitenland.
Zo'n weekje alleen in huis biedt ongekende mogelijkheden: soppen zonder dat de dingen direct weer vies worden (!), rustig uit bed komen en douchen zonder gerommel eromheen, uren ongestoord kunnen borduren... Daarom nog een update van Peaceful Paradise.Nou geliefde lezers, jullie zullen het een weekje zonder me moeten doen :-(. Kijk daarom nog maar eens goed naar deze update, dan ga ik m'n spullen bij elkaar zoeken.
Paspoort,paspoort,paspoort, zucht.

10 opmerkingen:

lottery winners zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
free lotto game zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
lotto zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
quiltendewilma zei

Fijne vakantie, meis!!!
Geniet ervan1!
De ringen zijn erg mooi en inderdaad is zo'n cadeautje nooit te versmaden!!

Barbara zei

Wow, sounds busy around your place! But what amazing progress you've made with Peaceful Paradise. And that borduurring is VERY cool. I've never seen anything like it.

Anoniem zei

Ja die ken ik nog

En wauw een 2e, lief van DH en veel plezier ervan.

Neeee ik ga niet kijken :-))

mm

Anoniem zei

als je er nog bent: een heel prettige vakantie en als je al bent gevlogen: welkom thuis ;)

ps. wat lief, zo'n ring cadeau krijgen!

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Anoniem zei

prettige vakantie
groetjes Sonja

Annemarie zei

Wauwie! Een week helemaal alleen thuis? Wat een luxe. En daarna nog op vakantie ook! Ik hoop dat het een supervakantie is.
Die ring vind ik helemaal te gek. Heb op de link gezocht maar niet echt iets gevonden...

Berthi zei

De ringen blijven ontzettend mooi van Corina! Regelmatig kijk ik op haar site.