maandag 28 juli 2008

Peaceful Paradise update

Omdat het vakantie is, staat alles op een lager pitje. Het werk is even helemaal weggevallen, wat erg lekker is. Natuurlijk gaat het gezin en al het werk daaromheen gewoon door, maar ook dat kan wat rustiger aan. En wat ik zelf helemaal heerlijk vind, slechte slaper als ik ben, is dat je 's morgens vaak lekker kunt blijven liggen.

Ondanks alle 'wilde' plannen, ben ik nog maar gewoon rustig aan het doorborduren aan mijn Peaceful Paradise. Linnen en garens liggen heerlijk in de hand en zo 's avonds borduur ik toch wel weer heel wat draadjes weg. Van verschillende kleuren (Raven, Old Oak Tree, Eve's leaves) heb ik al moeten bijbestellen, zoveel gaat erin (en dat terwijl er met een draadje geborduurd wordt). Wat mij betreft, is het verschil nu goed te zien. Voor alle duidelijkheid en voor mijn eigen plezier, heb ik nog wat detailfoto's toegevoegd. Dan zie je beter wat voor gepriegel het ook is, maar dankbaar gepriegel!9 opmerkingen:

interest only loan zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Barbara zei

Wow, Anneke, this is really a stunning project!!

Annemarie zei

Anneke, wat is hij mooi, zeg! Geen wonder dat je er zo graag aan werkt. Toch wel met loep en daglichtlamp?

Annemarie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Corrie zei

Anneke, ik vind het nu al prachtig! Door de sfeer die het werk uitstraalt. De letters vind ik heel erg mooi en de engel en dat alles met één draadje! Ik heb er grote bewondering voor dat je daaraan begonnen bent, maa ik herken wel helemaal dat je werk zo heerlijk in de hand ligt door de mooie materialen. Ik ben zelf weer zo heerliojk met mijn hartenlap bezig, zal ik ook een update van geven. Ik vind het erg leuk om je werk hieraan te volgen. Veel vakantie-borduur-plezier!

Wilma zei

Oh wat mooi, Anneke.

Heerlijk hé vakantie!! Bij mij in het gezin krijgen dochter en man volgende week vakantie.... Lekker aankruimelen s'morgens vroeg... Heerlijk!!

Geniet ervan en denk maar zo niets moet alles mag!!!

Anoniem zei

gepriegel, maar PRACHTIG !!!

En fijn dat je er zo van geniet.
Fijne vakantie !!

mm

Anoniem zei

Ik heb je genomineerd voor de creative Blogger Award

Marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Annelies zei

Vakantie ! Het niet moeten scheelt al heel veel.
Mooi je update. Lijkt me erg leuk om aan te werken.