zaterdag 19 juli 2008

Belofte maakt schuld

Een paar weken geleden was er op de basisschool van onze jongste kinderen een projectweek met als thema: kunst. Het leuke van zo'n thema is dat je echt alle kanten op kunt en heel makkelijk alle leeftijden erbij kunt betrekken: djembé spelen, schilderen, gedichten schrijven, mozaieken, dansen.
Na die weken werd er een projectavond gehouden: alles werd tentoongesteld en de ouders mochten komen kijken wat er allemaal gedaan was. De producten van je eigen kinderen springen er natuurlijk uit... maar het was heel leuk om het allemaal te zien.

Een van de foto's die ik maakte, was van een mozaiek waarbij iemand geholpen had die ook (wel eens) mijn weblog leest. Ook mij heeft ze al eerder geholpen met m'n borduurlessen op dezelfde school. Haar beloofde ik 'haar' mozaiek op m'n weblog te zetten en tot nu toe was het erbij in geschoten. Dus:En dan natuurlijk nog iets van mijn jongste. Het hangt inmiddels op m'n werk, lekker vrolijk...En dan is het nu officieel: ook wij hebben allemaal vakantie! Het voelt nog niet helemaal zo, want we lopen allemaal te hoesten/snotteren, maar dat zal nog wel komen. Even helemaal niets hoeven en dat voor zo'n 6 weken!
Ik heb al een paar borduurwerken uitgezocht (al ga ik ze misschien helemaal niet maken...) en DD1 moest er erg om lachen. Aan 'Christmas Village' van Prairie Schooler heb ik zelfs al een paar backstitchsteekjes gedaan, het is wel echt de bedoeling die te finishen.

6 opmerkingen:

line of credit zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Corrie zei

Allereerst een heel fijne vakantie gewenst met z'n allen. Wat heerlijk om zonder de wekker te kunnen leven, ik hield altijd heel erg van de vakanties met de kinderen thuis, zoveel gezelligheid en zo heerlijk om naar hun spel te kijken, zucht, ik verlang weer terug.
Wat een prachtig mozaïek is dat, heel vrolijk van kleur, zo zou ik het zelf wel willen maken en Elfje heeft wel een heel erg originele tekst gemaakt op een heel artistieke manier, enig! Ben heel benieuwd naar al je broduurwerk straks Anneke.

Barbara zei

The mosiac that your friend made is really incredible! And of course, the one from your child is adorable. :D I hope you'll all soon be over your sniffles and colds - it's really not nice weather is it?! - and be able to fully enjoy the vacation period. :D

Anoniem zei

mooie mozaïekjes, de bovenste prachtig van compositie, de onderste gewoon liéf! Complimenten aan de makers!

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Annelies zei

Geniet van de vakantie !
Mooi groot mozaïk, en Elfje is prachtig gemaakt.

Anoniem zei

Schitterend mozaiek.
En van DS is heerlijk vrolijk.
En al maak je niets van de pakketten,
heerlijk idee dat ze er zijn, toch.

mm