zondag 13 juli 2008

Zomermomenten

Nog 1 weekje!
Het is hier letterlijk aftellen...

Er zijn wel steeds meer bijzondere dingen in deze laatste weken voor de vakanties: afscheidsmusical; familiedag; het maakt de weken nog meer bijzonder. Soms is het zo veel dat je het nog amper uit elkaar kunt houden.

Afgelopen vrijdag namen 2 collega's afscheid omdat ze met pensioen gaan, we werden mee uitgenomen en wel zo:


Het was 's avonds en gelukkig prachtig weer, er hingen allemaal luchtballonnen aan de horizon. Niet alle zeilen waren op, maar de tocht zelf was natuurlijk erg leuk.

Daarna hadden we gisteren een dagje uit met de familie. Allemaal erg leuk en gezellig, maar vandaag is het thuiszitdagje in de tuin toch ook wel weer erg lekker. En ook dat geeft leuke plaatjes:


blijkbaar houden mieren ook errug van borrelnootjes...


de zonnebloemen doen het goed


en ook de bramen beginnen te rijpen

Dus ook al hebben wij nog geen vakantie, de zomer is op stoom. Misschien is er qua temperatuur nog wel wat te verbeteren, de tuin is gewoon op schema ;-)

2 opmerkingen:

Barbara zei

Oh my gosh, the blackberries are ripening already?! Time to get out in the woods for a family walk!!

Sounds like you've got a busy week coming up - good luck, and happy summer! ;)

Corrie zei

Anneke, je zult misschien nog wel even een paar dagen nodig hebben om het vakantiegevoel echt te pakken te krijgen als het zover is. Maar dan is het echt genieten en dat kun je, jij ziet de kleine dingen die plezier geven, niet alleen een mooie boottocht of een hele dag uit met familie, maar ook een rustige dag in eigen tuin en één klein borrelnootje zie je al als iets bijzonders en dat ís het ook, wat een geweldige foto is dat zeg. Ja, jij kunt wel een mooie vakantie maken en die wens ik je van harte toe met je gezin.