dinsdag 8 juli 2008

Lekker ...

weer thuis in mijn eigen hok. Eigen computer, eigen Bach-muziek. Buiten plenst het af en toe behoorlijk, maar daar heb ik hier geen last van.

Nog 1 1/2 week school, al hebben de oudsten al zomervakantie. Onze oudste dochter is over, maar onze tweede was over, toen weer niet, toen weer wel en nu hoorde ze eind van deze middag dat ze een toelatingstoets moet doen... Ze maakt zich niet druk en denkt dat het wel goed komt, maar bizar is het wel...

Morgenavond neemt onze derde dochter afscheid van de basisschool. Het is wat vroeger dan gebruikelijk omdat de moeder van een klasgenootje heel ernstig ziek is. Maar het is dus onze derde die haar afscheidsmusical gaat spelen en dan de grote wereld van de middelbare school instapt. Voor de liefhebber: dit is de musical.De borduurpatronen van Carriage House Samplings zijn binnen en een genot voor het oog! Binnen een week lagen ze hier in de brievenbus, dat is toch wel supersnel. Tot nu toe heb ik me kunnen vermannen... Wel heb ik een paar quiltblokjes gemaakt, maar in totaal heb ik nu 11 blokjes klaar van de minimaal 16 en ik ben er al een hele tijd mee bezig.

Quilten en borduren (en computeren) staan trouwens op mijn 'maar niet te veel'-lijstje. M'n fysiotherapeut was de laatste keer erg niet tevreden over m'n herstelvorderingen en heeft een behandelstop van 3 weken ingelast. Dan is het vakantie en hij denkt een behandeling dan meer effect heeft omdat er in mijn weken wat meer rust zit... hij bedoelt het goed, denk ik dan maar. Tot dan moet ik zelf ervoor zorgen dat de pijnplekken niet te veel geprikkeld worden.
Bijvoorbeeld: minder stofzuigen, dweilen, strijken etc. ;-), dat zal wel effectief zijn, denken jullie ook niet?

8 opmerkingen:

jacq zei

oei denk om je zelf hoor! ene minder huishouden zal vast heeeeeeeel goed doen hihi

Annemarie zei

Jakkes, Anneke. Je hebt gelijk, dat huishouden is maar gevaarlijk. Nooit doen! Ik hoop dat je je ook kunt inhouden qua handwerken. Zelf ben ik ook een beetje op dieet, vanwege een onwillige pees in mijn hand... Ik leef met u mee.

Anoniem zei

Als je dochteren vrij zijn willen ze misschien bij verdienen als huishoudelijk medewerkster bij jouw?
Heb jij rust,en begin dan in een dik boek. Blaadjes omslaan is vast wel rustig genoeg.
Groetjes Sonja
ps Waar is de foto van het Schakel kunstwerk ?

Barbara zei

Can't wait to see your CHS charts once you get started stitching them! :D

Anoniem zei

@ sonja: k was te lui om m'n fototoestel op te halen; volgende keer ben je aan de beurt...

:-0
anneke

Anoniem zei

Jij neemt het rustiger aan doen wel heel letterlijk.Als het pakken van je fototoestel al te veel is.
Hoe was de musical?
je laatste dochter van de basis school af. groetjes Sonja

Corrie zei

Ha, ha, ha, je bent een mooie, je lijkt mij wel met minder dweilen, stofzuigen enz. en dan gelukkig toch kunnen blijven handwerken of begrijp ik het niet goed ?! Wat belachelijk om een kind zo in de war te maken met wel of niet over. GElukkig kan ze er goed mee omgaan, maar het moest niet mogen!Ik hoop dat je toch voorzichtig bent met je kwaal, het moet in ieder geval niet erger worden lijkt me, want dan mag je helemaal niet meer hobby'en. Ik hoop dat we het mooie nieuwe spul weer te zien krijgen, vind het altijd heerlijk nieuwe patronen te zien.

Anoniem zei

veel plezier vanavond met het "gala", drie grote dames op het VO. Zwemt dukje straks alleen rond op de basisschool?

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

ps I keep my fingers crossed voor nr 2.(en niet te veel strijken en poetsen)