zondag 22 juni 2008

Deze week...

was weer een heel volle week. Niet alleen werk, ook een dagje oppassen op een 3 maanden oud ventje hoorde erbij. Erg leuk weer, de babytijd van onze kinderen is toch al weer een tijdje voorbij. En met zo'n lekker makkelijk, veel lachend, jochie is het geen straf om die er een dagje per week bij te krijgen!

Omdat we op de zomervakantie afstevenen, is het op het werk heel druk. Dat maakt de weken onvoorspelbaar. Het blijft leuk, maar het stuurt m'n planning nog wel eens in de war. So be it.

Het is tijd om weer een update van Peaceful Paradise te plaatsen. Ik borduur er gestaag aan en daardoor heb je niet de indruk veel op te schieten. Maar als ik dan de foto's zo naast elkaar zie, valt dat heel erg mee. Op dat 40 ct-linnen is toch weer meer ingevuld dan ik dacht in vergelijking met de vorige keer.


(omdat het een vereenvoudigde foto is, is de kwaliteit misschien wat minder)

Vanmorgen nog lekker ge-ebay-shopt. Eens in de zoveel tijd mag dat wel, al liggen er hier natuurlijk zát patronen om 'nog eens' te maken. Maar ja. Ik heb drie patronen van Carriage House Samplings gekocht:Op dit moment is het hier behoorlijk donker geworden en het rommelt al een tijdje. Dat wordt onweer!

6 opmerkingen:

Barbara zei

Excellent taste in your recent eBay purchases! :D And I love your Peaceful Paradise update!

Anoniem zei

Ja lief hé zo'n kindje om je heen.

Mooie aankopen.
Vooral de levensboom is schitterend.
De pompoenen vind ik heel origineel
En voor je het weet kan je zo'n leuk kerstwerkje weer ophangen ;-))

mm

Corrie zei

Anneke wat een verrukkelijke aankopen, van het patroon zit ik al te genieten en je borduurwerk aan Peaceful Paradise is werkelijk prachtig.
Op een klein kindje passen is weer zo leuk lijkt me als je zelf alweer grotere kinderen hebt en je weet dat je de verantwoording niet altijd hoeft te dragen. Ik geniet er ook altijd heel erg van.

Glenna zei

I'm working on Peaceful Paradise also, but a different section. Yours is just beautiful, and makes me want to take mine out again.

katrien zei

Wat een mooie aankopen.Die met de pompoenen vind ik wel heel leuk.

Anoniem zei

hè gezellig op zo'n klein mannetje passen. wat laat je weer een hoop mooie werkjes zien: je peaceful paradise wordt geweldig! ( maar wàt een werk!) en je boom van carriage house vind ik super.

fijn weekend,marcella
nuttigenfraai.web-log.nl