zaterdag 14 juni 2008

Freebies

We hebben de week overleefd, mede dankzij de prachtige wedstrijden die Nederland liet zien! Maandagavond had ik een vergadering en gisteravond de avondvierdaagse-intocht, plus een dochter die voorspeelavond had van gitaar, dus beide wedstrijden heb ik niet helemaal kunnen zien. Maar toch was het genieten, vooral ook van het sfeertje dat het thuis gaf.

Op de momenten die ik kan vinden, borduur ik rustig verder, en soms gun ik me de luxe van het rondstruinen op internet. Vaak kan ik dan even 'langskomen', maar soms surf ik weer eens een andere kant op. Nu was ik weer op het spoor van leuke freebies gezet en dan doe je gelijk weer veel ideeen op. Daarvan geef ik er nu graag een paar door:


Dit is een Nederlandse site, zij is al langer bezig, soms op meerdere plaatsen; maar er zijn altijd leuke ontwerpen voor quiltjes of borduurwerkjes te vinden.

Een Italiaanse ontwerpster:


En ten slotte een Duitse ontwerpster:


Deze sites en ontwerpster kwam ik op het spoor door een berichtje van Eva. Erg leuk om weer eens een wat minder bekend site van internet in te gaan: Duitse, Franse en zeker Italiaanse site zie ik niet zoveel.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke sites !!

De eerste ken ik de andere 2 ga ik op mijn gemak verder bekijken !!

Fijne zon(uitrust) dag en succes met alle bezigheden !!;-)

mm

Barbara zei

Great freebie sites, Anneke! And hasn't Holland done a great job with the football games so far!!

Corrie zei

Oh wat zijn ze leuk hè Anneke! Ik ben dol op de weblog van Eva, er staat zo enorm veel op aan links en freebies en ook echt heel mooie!
Ik heb Eva een tijdje geleden niet zomaar de Award gegeven, ze doet heel veel zoekwerk voor ons borduursters.

Anoniem zei

ik merk dat ik nog eens terug moet om al je leuke linkjes te bekijken :)

marcella

Annelies zei

Bedankt voor je tips Anneke !