woensdag 11 juni 2008

Avondvierdaagse

Misschien zijn we wel het laatste dorp in het land, maar wij zijn aan de avondvierdaagse begonnen. Eerst thuis hollen, dan lekker lopen...

Het afgelopen weekend ben ik een weekendje weg geweest met een vriendin. Naar Utrecht, misschien niet zo voor de hand liggend, maar we hebben er jaren gewoond. Het was ontspannen en gezellig om zo even zonder gezin een weekendje rond te struinen. En het was maar goed ook, deze week is weer errrug hectisch.
Wel weinig geborduurd, maar als ik borduur, dan wel iedere keer aan Peaceful Paradise. Vooral vanwege dat peaceful. En om Marcella's vraag bij m'n vorige logje te beantwoorden: de Weeks Dye Works garens zijn van katoen, tot nu toe bevalt me dat ook het beste.

Op onze slaapkamer zijn we wat aan het ruimen, omdat ik van af volgende week een oppasbaby krijg voor 1 dagje per week, wilde ik er een ledikantje neerzetten. Andere dingen moeten wijken, oa deze twee oude babytruitjes:En nog twee meemaakfoto's uit Utrecht van het afgelopen weekend. Iets naars: een grote brand in de binnenstad en iets leukers: voetbal volgen op een groot scherm in de stationshal:


7 opmerkingen:

Barbara zei

Enjoy the hectic-but-fun Avondvierdaagse days. We love them and dread them simultaneously. LOL! And getting an oppasbaby sounds fun! Will you be a gastouder, or is it some other arrangement?

Corrie zei

Nou zeg, dat is wel een erg hectisch weekend geweest. Utrecht is één van mijn meest favoriete winkelsteden. Als kind logeerde ik er al bij tantes en kort geleden ben ik er ook weer twee keer geweest om te winkelen, supergezellig. Wat vreselijk jammer dat je die babytruitjes weg moet doen, die nemen toch geen ruimte in, ze zijn zo schattig. Super dat jullie meedoen aan de avondvierdaagse, dat deden mijn kleindochters ook altijd en dan wachtten wij hen op met bloemen. Veel succes en plezier met het lopen. Groetjes van Corrie

conny zei

Die babytruitjes zou ik dus ook echt niet wegdoen! Bewaren a.u.b.

berthi zei

Ach wat schattig die truitjes. Die ga je toch niet weg doen? Daar zit vast een heel verhaal aan vast en ze nemen nauwelijks ruimte in beslag.

Annelies zei

De avondvierdaagse is bij ons volgens mij al een maand geleden geweest. Veel plezier.

Anoniem zei

Idd laat de avond 4 daagse.
Knap hoor, en gelijk doorhollen naar het gitaar optreden, daar de pootjes omhoog ;-)

lieve truitjes !!

Leuk een oppas baby, weer terug naar een hele andere fase.

MM

Anoniem zei

dacht dat ik in het laatste vierdaagse durp woonde, maar gelukkig we zijn niet alleen ;)

ik heb me af gevraagd aan welke kant van de gracht de brand was, aan de Carol Coxkant of aan de garage Springweg kant? 't was wel een flinke brand zag ik op het nieuws.

truitjes bewaren hoor, Sophie draagt nu ook een bloesje van Elise van vroeger, 't staat schattig!

marcella
http://nuttigenfraai.web-log.nl