maandag 2 juni 2008

Garens...

Al een heel aantal maanden geleden ben ik lid geworden van Liezbeths garensclub. Elke maand 5 garens waardoor de garenverzameling lekker groeit en het geld maar langzaam slinkt ;-). Ik heb gekozen voor een verzameling van Weeks Dye Works-garen. Afgelopen week kwam het pakketje weer binnen...Het is ook het garen wat ik gekozen heb om m'n tweede 'take one day at a time' te borduren. Een over een, maar de stof was niet zo priegelig als bij de eerste. Een foto waarbij je ook de borduurstof goed kunt zien:Op de foto lijkt het trouwens helemaal niet priegelig (!), maar het meet 2,5 x bijna 6,5 cm.

8 opmerkingen:

wilma zei

Wat een mooie garens hé??!!
Ik krijg iedere maand een patroon met deze garens!!
Erg mooi...

berthi zei

Grappig, een garenclub!

Ik vind je borduurwerkje erg mooi, wel monnikenwerk!

Barbara zei

Those are beautiful threads! And I love your tiny PS finish!

Annelies zei

Wat een prachtige garens. Erge mooie kleuren.

Anoniem zei

JAA wel priegelig !!!

Mooi hé die garens !!

Ik ken ze alleen van zien/lezen op de blogs, maar ze lijken ook mij geweldig !!

mm

Corrie zei

Anneke, wat een mooi cadeau heb je jezelf gegeven door iedere keer zo'n prachtig pakketje garens te ontvangen. Zo bouw je een mooie verzameling op en het is zo heerlijk werken met dit soort garens. Gisteravond zat ik nog weer heel voorzichtig te aaien over een hart dat ik met zijde aan het borduren ben.

Anoniem zei

ohh wat een gepriegel! super, reuzeknap, inderdaad monnikenwerk!

en wat handig om zo je garens bij elkaar te sprokkelen. zo heerlijik om allelrei dozen vol met garens te hebben voor de heb en wat een rijkdom dat je maar zo'n doos hoeft te openen als je iets nodig hebt en "alles" zit er in. Wat is dit voor garen? handgeverfd katoen of is het zijde?

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Anoniem zei

Du machst aber schöne Sachen, Compliment! Bon Weekend Eva