zaterdag 16 juni 2012

ZATERDAG IN DE TUIN - SATURDAY IN THE GARDEN

DS spotte vandeweek een konijntje dat langswipte. 
Het is een konijntje dat ik wel eens eerder gezien heb, maar het is zo schuw als wat. Als je maar een stap in de buurt zet, sprint hij er vandoor. 
Vandaar dat ik hem nu maar met de camera gevangen heb. Blijkbaar is het een konijn dat af en toe ontsnapt, maar zich dan goed weet te redden. 
En zoals je kunt zien, wie wil er nou niet eens in onze tuin langskomen?? 

 
Zaterdag is dan ook de dag om de grasmaaier of de heggenschaar of de bomenschaar of wat er ook maar nodig is uit de schuur te halen. 
Wij hebben een GROTE tuin en in de zomer weten we dat. 
Omdat DH al een paar weken erg met z'n rug aan het tobben is, mocht ik vandaag deze tuin eens maaien. 
Dapper genoeg maaide hij vanmorgen vroeg al de andere tuin. 
Het was een hele klus, maar de tuin ligt er weer strak bij. 


 
En als beloning dan ook lekker de aardbeien uit eigen tuin!

5 opmerkingen:

marion zei

ja, je hebt inderdaad een grote tuin.......en heerlijk die aardbeien vandaag kwamen bij ons de eerste bessen uit de tuin

Rian, zei

Wauw, wat heerlijk, zo'n park om je huis. Maar idd., het is 's zomers wel een hele klus om het netjes bij te houden. Lief bezoekertje heb je, en een lekkere beloning voor het zwoegen.
Groetjes,

Heidi's Garden zei

Heerlijk groot! Ik dacht dat we een grote tuin hadden maar nu het vol met planten (engelse cottage tuin style) en dan vind ik hem weer te klein dus geniet ervan.

We moeten aardbeien kopen maar daar komen langs een boer voor en dat is ook gezellig. Eet je de aardbeien zo of heb je een leuke recept voor een lekker toetje?

Hugs en groetjes ~
Heidi

Ans zei

je bent vandaag weer lekker bezig geweest, met een mooi resultaat!

Anny zei

Leuk zo'n konijn. Bij ons in de buurt loopt een haantje. En... mijn hondjes aten de eerste aardbeien lekker op... Heerlijk he zo plukken uit eigen tuin. Maar een grote tuin is gewoon veel werk. Dat zie je nou nooit in tuinprogramma's! Al dat basiswerk.