zondag 13 mei 2012

EN VERDER...

boom in eigen tuin, echt lente-groen
De afgelopen weken ben ik, tussen alle bedrijven door, aan het nadenken geweest over dit blog. Zou ik er maar niet beter mee ophouden?

Zelf vind ik het bloggen leuk, maar niet altijd. Soms schraap ik wat 'blogwaardigs' bij elkaar omdat de pauzes tussen de berichten niet te lang moeten worden. Toch merk ik aan de reacties niet of het uitmaakt of ik veel of weinig schrijf, of waarover. Gereageerd wordt er niet zo veel, daar hoef ik in ieder geval niet voor te schrijven.

Zoals ik schrijf, zo ben ik ook: niet te veel getut, beetje rechttoe rechtaan. Al kan ik
wel genieten van leuke blogberichtjes en de vele leuke foto's. Zo volg ik met veel interesse ook een (Amerikaanse) blogster die prachtige foto's maakt en prachtige verhalen schrijft over haar gezin met 6 kinderen. Al vind ik het tegelijk ook lastig omdat ik ook vind dat kinderen niet op internet moeten opgroeien.

Dilemmaatjes...
vanachter het raam genomen, maar dit nestkastje is in druk gebruik

Nou ja, ik houd het blog nog maar even aan. Wel heb ik besloten het niet altijd over het borduren, quilten, breien en wat dies meer zij, te hebben. Ik ga het wat breder trekken.

En dan zie ik verder wel. Voor nu geniet ik van de zon, de lente, het groen en vandaag natuurlijk speciaal van moederdag.
Happy Mother's day!

8 opmerkingen:

Annelies zei

Ik zou het echt leuk vinden als je doorgaat !

Ineke Hulzebos zei

Ik volg je graag, dus vind het leuk als je verder gaat. Ik blog nog maar sinds kort, maar schrijf 1 vaste dag van de week, bevalt me prima.
Fijne zondag

marion zei

ik volg je graag maar snap je dilemma en vind het een goede oplossing

Klaske zei

Gewoon schrijven wanneer je er zin in hebt, het bloggen moet leuk blijven toch?Fijne avond

Carolien zei

Hoi Anneke,

Ik vind het altijd leuk om je dagelijkse leven - om het zo maar even te noemen - te volgen. Misschien vreemd, maar dat schept toch een band ... Ik las laatst iemand die het helemaal beu was om te bloggen, omdat ze vond dat ze alleen maar hele positieve dingen las etc. en dat ze zelf niet zo'n perfecte wereld om zich heen had. Haar keuze natuurlijk, maar dat vond ik weer zo'n uiterste ... Ik vind het eerlijk gezegd leuk om 'het gewone leven' te volgen en als ik jouw blog lees, dan proef ik dat. Op jouw manier! Ergo, ik hoop dat je gewoon doorgaat natuurlijk, smile :) Al herken ik wel je twijfels, zoals je weet.

Hoe dan ook: ik hoop dat je een leuke moederdag had en alvast een fijne week gewenst.
Groetjes, Carolien

Anny zei

Er zjn een aantal mensen die ik regelmatig volg op hun blog. Omdat iedereen anders is vind ik het leuk om die levens te volgen. Ik weet ook wel de blogwereld in niks lijkt op de echte wereld... maar een deel van jezelf laten zien, dat leuke deel waardoor je positieve aandacht krijgt is toch een steuntje in de rug ook al staan de mensen niet in de rij om te reageren. En bloggen moet je doen omdat je het zelf leuk vind.En als dat maar af en toe is...n ou ook goed. Er zijn tijden dat ik vaak wat post en tijden dat ik minder doe... Ik zou gewoon doorgaan. Leuke kopfoto trouwens!

Gonda zei

Ik volg je ook. Al een tijdje. Ik laat me inspireren door mensen die bloggen. Je doet allerlei idee├źn op en borduurpatronen. OOk ik maakte het paasei. Het is prachtig geworden. Zelf blog ik ook en bij mij schiet het er soms ook bij in, maar ik trek het in een breder perspectief, want dan heb je ook meer te melden. Ga vooral door! Ik vind het leuk om te lezen.

Jantine zei

Ik blijf graag langskomen, maar je moet doen wat jij prettig vindt!