vrijdag 9 maart 2012

MIJN FINISH-LIJST BRRR


In Word heb ik een 'finish-lijst' gemaakt: alles wat er aan borduurwerk ligt dat wel klaar is, maar nu nog afgewerkt moet worden. Alles bij elkaar staan daar 79 grotere of kleinere werkjes op!
Dus ik heb de lijst wel AF! :-)
Er staat keurig hoe een werkje heet en wat de maten zijn met daarnaast een fotootje.
De foto hierboven is een grote samenvatting, al staan niet alle 79 werkjes erop.

Nu nog goede idee├źn om het echt af te werken. En dan.... rustig beginnen met finishen!

6 opmerkingen:

marcella zei

geen geringe klus, dat afwerk-project van jou :) Al moet ik er eerlijk bij zeggen dat er hier ook wel het een en ander aan half affe lapjes ligt. Toch beleef ik een hoop plezier aan het afmaken daarvan. Ik ben (ook) nog wel even bezig in 2012
Houd moed en laat zo nu en dan wat zien :)

Anny zei

Oef, dat zijn wel een boel lappen en lapjes. Maar je hebt nu je lijst en een overzicht, dus het gaat vast lukken, als je er maar voldoende tijd voor neemt!

Caroline zei

Wat een klus om zo!! een lijst te maken. Maar je weet wel waar je aan toe bent. Regelmatig kom ik in mijn kast ook wel eens wat tegen waarvan je denkt...........achja dat heb ik ook nog niet afgemaakt. Heel herkenbaar dus. Succes!!

marion zei

stapje voor stapje, niet alles ineens........

Heidi zei

Ik ben in 2012 goed bezig met het afwerken van UFOs. Als je er eenmaal aan begint is het erg leuk om dingen af te zien. Dus het wordt steeds makkelijk om door te gaan. Ik ben vanavond weer een borduur-UFO aan het zoeken want ik heb weer eentje af en heb te veel last van mijn FM om te quilten. Ik weet zeker als je de eerste af hebben dan zien we veel dingen volgen...

Veel plezier met al die finishes!

Hugs en groetjes ~
Heidi

Pauline zei

Joh, wat een dappere actie! Ik wens je veel succes en inspiratie met het klaren van al je klussen, maar vooral veel plezier met iets moois maken van je prachtstukken borduurwerk.
een hartelijke groet van een voorbij hoppende bloghopper,
Pauline