donderdag 15 maart 2012

MAART! ZON! LENTE!


Het 9-maart blokje aan klosjes. Een roze blok.
Het is goed dat ik mezelf een stok achter de deur heb gegeven, anders waren de blokjes alweer in een (mooie) doos gestopt. Af en toe een paar klosjes is mooi en zo blijft de gang er wel een beetje in.


Het haken van de blokjes vind ik veel'lekkerder'. Maar dat komt ook omdat het oppakken is en wat haken. Je kunt het ook elk moment weer neerleggen of oppakken. Dus we gaan door, er zijn nu 2 bollen katoen weggehaakt.
En al ben ik geen groot experimenteerder, het verven van deze blokjes is denk ik ook nog een mogelijkheid wanneer het kleurverschil blijft. Toch????


Eén borduurwerk-te-finishen weggewerkt. Dit borduurtje is een over een geborduurd en daardoor erg fijntjes. Met dit in handen viel m'n oog ineens op een mooi lijstje (er staan er nog meer...) en ik dacht: hé! En ja, dat is wel een mooi geheel zo.

Nou, ik heb mezelf een lentewandeling beloofd. Goed om m'n muisarm wat rust te gunnen.

5 opmerkingen:

marcella zei

zeker een mooi borduurtje en nog erg mooi ingelijst ook! Fijntjes, over één draadje. je klosjes en granny's vorderen ook lekker. Fijne lentedag ;)

Anny zei

Niet zo streng zijn voor jezelf hoor met de klosjes. Dat komt heus wel goed. En wat betreft de gehaakte blokjes: je zou ze eerst kunnen ontkleuren. Dylan heeft daar een speciaal middeltje voor en misschien is verven dan helemaal niet meer nodig...

Rian, zei

Wat een lieve lenteklosjes, Anneke.
En de tip van Anny is een goede. Wat ben je al ver! Het borduurtje is een plaatje en past perfect bij het lijstje. Mooi geheel!

Groetjes,

Carolien zei

Hallo Anneke,

Wat een leuke klosjes, echt lente!
Je borduurwerk is ook heel mooi zo, in die bijpassende lijst.

Fijne dag en groetjes, Carolien

marion zei

ik vind je klosjes erg mooi, ik ben wel van de roze...je borduurwerk is schitterend