vrijdag 24 februari 2012

VOORJAARSWEEKEND

Het jaarverslag is weg, een beleidsstuk is op de mail en de mailboxen zijn bijgewerkt: het is weekend! De voorjaarsvakantie is rommelig, maar omdat m'n pubers allemaal 12+ zijn, houd ik nog wel tijd over om zelf dingen te doen.
Gelukkig.

M'n blokje van de Village of Hawk Run Hollows is klaar:

Blokje 4 van het patroon is K*L*A*A*R

En naast wat andere dingen, zijn we gisteren met de twee jongsten een dagje naar Den Haag geweest. Kijken waar 'het' allemaal gebeurt ;-). In m'n jeugd kwam ik er veel, er lagen familiewortels, maar nu was het denk ik wel 20 jaar geleden.

Het binnenhof, met op de achtergrond nieuwbouw en op de voorgrond een gerestaureerde fontein

Deze vrijdag zijn we verder diep onder de indruk van de slechte berichten rond prins Friso. Het is treurig nieuws wat we gehoord hebben nu, we bidden voor hem en om kracht voor prinses Mabel en hun dochtertjes, voor de koningin en verdere familie.

7 opmerkingen:

Heidi zei

Je blok voor Hawk Run is erg mooi. Toch een beetje tijd om te borduren? Leuk z'n dagje uit. Het is erg lang geleden dat ik in DenHaag was voor het laatste. Hebben jullie een museum bezocht of gewinkelt?

Hugs en groetjes ~
Heidi

Monica zei

Oh, leuk even zo'n dagje op stap naar Den haag, je borduurwerk wordt echt een leuk geheel. Kijk even op mijn blog, ik hoop dat je veel kijkers krijgt

Annelies zei

Je borduurwerk ziet er mooi uit.

Anny zei

Zit ik gistermidddag ijverig een reactie te tikken... werkt gooogle niet mee. Dus maar even in de herhaling. Je borduurwerk ziet er goed uit... en je gaat sneller dan ik. \moet er nog erg aan wennen. Ik schreef ook over de machteloosheid die je ervaart als je kijkt naar de toestand rond Prins Friso.En dat we dat allemaal weleens meemaken in ons leven. Gezellig weekend!

Mary @ Neat and Tidy zei

Your stitching is beautiful. I love this pattern.

marion zei

prachtig blokje, is je lap dan niet bijna af of vergis ik me nu?

barbara zei

Hoera!! Het is prachtig!