maandag 7 februari 2011

THIS AND THAT

Alweer een paar dagen geleden, op donderdag, ontdekte ik dat ik bij Marion een leuk pakketje gewonnen had: een theedoek-pakket van Bobbin. Het sneeuwpoppenquiltje dat ik eerder liet zien, is ook van Bobbin, dus dat vond ik wel een grappige bijkomstigheid.
Op vrijdag lag het pakketje in de bus, dat ging supersnel.Aanleiding voor Marion was het 365e comment. Zij is sinds 1 januari 2011 hard bezig om 365 door haarzelf gekozen dingen voor elkaar te krijgen. Dat kan het opmaken van een bolletje wol zijn, maar ook een boek van de stapel lezen of een projectje afmaken. Je kunt het zelf lezen op haar blog.
Ik vond het een superdeluxe pakketje, Marion nog van harte bedankt!

Zelf ben ik, min of meer door haar geinspireerd, ook wat meer bezig om spullen op of af te maken. Dus toen ik vorige week zo lekker aan dat mandje en netje had zitten haken, heb ik er nog een bol haakkatoen bij gepakt en heb daarmee nog een mandje gehaakt. Wat dikkere katoen, en met een wat dikkere haaknaald werd dat een wat groter mandje. Daarna kon ik nog 5 onderzetters haken, daarna was het garen mooi op. Ook een bolletje weggewerkt en een leuk mandje erbij. Misschien zet ik het wel op Etsy.

Verder heb ik me nog aangemeld voor een gratis quilttijdschrift. Op een Nederlands blog las ik er over en omdat het mede om een weddenschap gaat, me ingeschreven. Je krijgt een gratis tijdschrift in je mailbox (en daarna een aanbieding om betaald mee te doen aan een BOM-club oid) en het is een kleine moeite. De hoofdredacteur heeft een weddenschap met haar man dat het haar lukt 50.000 inschrijvers te krijgen. Mocht ik het tijdschrift uiteindelijk toch niks vinden, dan kun je je zo afmelden.
Alweer een paar dagen geleden, op donderdag, ontdekte ik dat ik bij Marion een leuk pakketje gewonnen had: een theedoek-pakket van Bobbin. Het sneeuwpoppenquiltje dat ik eerder liet zien, is ook van Bobbin, dus dat vond ik wel een grappige bijkomstigheid. 
A few days ago I found out I won a give-away at Marions. On Friday it was in my mailbox, that was superfast. Marion is trying to get 365 things done since January 1th 2011. That can be all kind of things: reading a book, finishing a project, giving something away, use a bit of yarn. You can read it at her blog (in Dutch). The package was a teatowel from Bobbin. The snowmanquilt I showed last week is from Bobbin too, so that's fun. It's a great package, Marion thanks again!

And I have signed in on an online quilting magazine. I read about it on a Dutch blog and decided to sign in. You get a free online magazine in your mailbox (I think I should say: emailbox in English,, Barbara?) later followed by offers to participate in a paid BOM-club, but that's optional. I liked the magzine and the editor has a bet with her husband to get 50.000 subscribers (I think this year).

If I end up not liking it, it's easy to unsubscribe.

7 opmerkingen:

mainely stitching zei

Great mail for you! :D I love getting a magazine in the mail. :)

Jantine zei

Wat een leuk idee van die 365! Gefeliciteerd met je prijs!
Ik ga gelijk kijken naar het tijdschrift.

Annemarie zei

Wat een activiteiten, allemaal! En ook aan het haken :o) Ziet er schattig uit.

Ik hoop dat het lukt met dit commentaartje. Jij zult wel denken: ik hoor nooit iets van die Annemarie, maar Blogger werkt nooit mee!

marion zei

dank je wel voor je complimenten......... en graag gedaan. Commentaren zorgen ervoor dat je blijft bloggen.........

Wat kan je prachtige mandjes haken.......

Anoniem zei

oei, ik weet niet of ik wel 365 dingen kan bedenken voor zo'n project ;) wel knap als zij het af kan maken. jij hebt in ieder geval een leuke prijs gekregen!

fijn weekend, groetjes, marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Carolien zei

Hallo Anneke,

Dank je wel voor je lieve berichtje op mijn blog. Ik heb een beetje bijgelezen bij jou en ben helemaal stil van al die mooie dingen die je gemaakt hebt. Heb je nog wel geslapen? ;) Geborduurd, gehaakt, gequilt (hé, leuk zeg, die onbekende restjesquilt) ... wow! En die oorbellenhanger is een vondst zeg! Ik heb ook een dochter met een hele collectie :) Heb je een Etsy winkeltje? Kon het niet op je blog vinden ...

Leuk om weer een beetje 'bij' te zijn.
Groeten en een fijn weekend! Carolien

Anoniem zei

enige prijs, heb ze vaker gezien !!

Ja ook mijn plan, tuimen en niet meerbij kopen.
Een deel heb ik al weggegevenen een deel gaat op aan het wrappen.

Pssst de stapel wordt heulemaal niet kleiner !!!???

Hee ik werd lid van Ariadne op mijn 18e, jij dus nóg eerder.
Tot '84 was ik lid en heb ze nog allemaal, de hele oude (van jou) bewaar ik ook veilig.

MM