vrijdag 22 oktober 2010

STITCHING FOR CHRISTMAS BLOCK 3

Op deze vrijdag, waarop blok 4 alweer verschijnt bij Supergoof, ben ik gelukkig net op tijd om mijn gestitchte 3e blokje te kunnen laten zien. Blok 3 had ik gelijk uitgedraaid van af de weblog van Dorry. Maar het weekend was druk en gevuld met van alles, waardoor het er niet van kwam.

Wat ik trouwens wel ontdekt heb: uit wit-papier-nood heb ik een keer roze knutselpapier gepakt om op te printen. Nu merk ik dat het heel handig is om met deze projecten, die je niet in een keer kunt uitprinten, één kleur te gebruiken: daardoor is het duidelijk welke patronen bij elkaar horen.Het overtekenen op stof had ik maandag klaar, maar het stitchen gebeurde pas gisteren, op donderdag. En toen 'moest' het van mezelf ook, want als ik eenmaal ga achterlopen...
Zo is m'n derde blok dus geworden.

De kleuren heb ik iets veranderd en het randje eromheen heb ik met een rode en een groene draad tegelijk geborduurd.
Nu heb ik het vierde blok uitgeprint, ook in roze. Wie weet lukt het deze keer al wel in het weekend...

7 opmerkingen:

KarenV zei

Cute block! And a great idea to print all parts of the same thing in a different colour - much easier to tell what is what.

patricia zei

en ben je al bezig met het vierde blok? ik wil ook elke week een blok afhebben want anders loop je zo achter. en de zon is smiddags hier ook weer gaan schijnen :)
fijn weekend!

Barbara zei

What cheery holiday stitcheries!

Els zei

Een mooi blok heb je gemaakt.

Anoniem zei

lief blok, leuk dat Supergoof deze patroontjes maakt.

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Corrie zei

Ha Anneke, inmiddels ben je natuurlijk alweer helemaal hersteld van het sandwichen en je quilt vind ik gewéldig! Je weet, ik hou van dit soort dekentjes.
Ik begrijp wel heel goed de gevoelens van je dochter over de lugubere teksten op de HRH, ook ik vind dat heftig, maar oh wat word ie mooi! Enig ook die stitcheries voor Kerstmis. Wat de USB-sticks betreft ... ik WIST nog niet eens dat er minder saaie sticks waren. Je bent een bofkont met een dochter die zo lekker voor je kookt, leuke opleiding zeg!

Marleen zei

heel mooi deze kerstplaatjes!