donderdag 16 september 2010

THERE IT IS

Het is gelukt, er is een finish-finish. Ik ga er maar geen uitroepteken achter zetten, want ik weet hoeveel productievere mensen/vrouwen er onder ons zijn, maar voor mij is het heel wat.
Omdat ik vanmorgen nog niet veel verder was dan 'speldenkussen', eerst maar eens rondgeneusd, met het bewustzijn dat daar niet m'n hele morgen aan op moest gaan. Gelukkig duurde het niet al te lang, voor ik de perfecte tutorial vond. En een klein tadaatje: dit is mijn resultaat:Helemaal naar m'n zin en een opluchting dat dit in ieder geval niet op de stapel van 'nog af te maken' terecht is gekomen.

Well, it came through: I finish-finished the little stitching from yesterday. It's not a 'big' finish, but for me it's a little big deal ;-).

This morning I didn't know what to make, only that it had to be a pincushion. So I went on the internet and told myself not to lose the entire morning. Luckely, I found the perfect tutorial in a short while. It was a great idea and easy to do, so a little tada: here is the result.
I'm very pleased with how it turned out and happy that it didn't end up on the pile of 'later-to-finish-pile'.

5 opmerkingen:

Annelies vdB zei

Wat een leuk speldenkussen !!

KarenV zei

That's so pretty! I really like the idea of the heart cut out - thank you for the link to the tutorial

Anoniem zei

Wat een leuk speldenkussen
groet sonja

Happy Together zei

That was perfect to make into a pincushion!!! It's beautiful :)

Jantine zei

Die is leuk geworden! Voelt lekker hè, als er dan weer wat af is?