donderdag 2 september 2010

BEWIJS

... dat ik nog wel steeds borduur. De laatste maand zijn er veel dingen tussendoor geslipt op handwerkgebied, maar in een wat lager tempo borduur ik gewoon door. De 'Houses of Hawk Run Hollow' heeft nog maar 1 blok over om te borduren, dus dat gaat wel gebeuren natuurlijk! Daaraan heb ik een lekker stukje 'repeterend' borduren gedaan:Verder nog een simpel borduurwerkje, snel gemaakt met een leuk resultaat, een 'Lizzie*Kate':Kort maar krachtig.


I'm proving that I'm still stitching! The last month a lot of other things happend craft-wise, but I manage to keep stitching, though at a lower speed. The Houses of Hawk Run Hollow is almost done, so I'm keep going on that.

And I stitched the simple and nice design of Lizzie*Kate: live, laugh, love. That's life in a nutshell.

9 opmerkingen:

mainely stitching zei

:D Sometimes I think I should include a bit of proof like this, too! LOL!

Bietje zei

Die spreuk is echt goed. Die zou iedereen moeten onthouden en naar leven.

Annelies vdB zei

Mooi hoor, je borduurwerkje en wat heb je Carolien een mooie siggy gegeven !

Heidi zei

Ik vind het juist leuk om steeds te switchen met verschillende soort dingen voor mijn handwerk. Je LK is lief. Die border voor HoHRH is prachtig. Mooi voor een rand in een kast of gastendoek ook nog.

Een fijne weekend Anneke!

Hugs en groetjes,
Heidi

Anje zei

En of je borduurt.... prachtig randje en de spreuk is supermooi.
Groetjes Anje.

Anoniem zei

Anneke,

Toevallig kwam ik op je site. Je spreuk heeft mij diep getroffen. Ik ben het volkomen met je eens. Spijtig genoeg worden mensen die er zo overdenken nogal eens als simpel bestempeld.
Maar zeg nu zelf wat is er mooier in de wereld dan een hoop vrienden te hebben, te lachen, ook als het eens wat minder gaat, en de mensen lief te hebben gewoon zoals ze zijn, ieder met zijn eigen persoonlijkheid (zonder daarom met je te laten sollen) Het zijn juist de verschillen die mensen zo boeiend maken.
Je borduurwerkjes zijn fantastisch.
groetjes,
Chantal - België

Anoniem zei

je hoeft het mij niet te bewijzen hoor :)
stille wateren komen op den duur met fantastische borduurwerken

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Anoniem zei

heuuuu wáár ben uk nu !!???

Mooi (weerom) veranderd !!

Leuk borduurtje en mooi randje.

Ja hier ook de nieuwe student.
Pfff betaal mij blauw aan openbaar vervoer.
De kaart schiet niet op.

Leuke sjaal, goed plan van DD !!;-)

MM

. zei

Hi Anneke, ik kwam het berichtje weer tegen waarin ik liet zien waarmee je allemaal had verwend. Dus... hoogste tijd om weer eens gezellig langs te komen.

Leuk te zien dat je nog steeds zo creatief bent. De afgelopen week leek wel herfst. Mijn handen jeuken om met van alles en nog wat aan de slag te gaan. Eén van de dingen die ik graag wil doen deze winter is het borduurpatroon die ik van je kreeg met al die prachtige randen.

Een hele fijne week toegewenst,
Willeke