donderdag 12 augustus 2010

NAVIJVEN

Weer een kringloopwinkel'vondst': een stapeltje oude exemplaren van het tijdschrift navijven. Deze 12 tijdschriften ruiken ook echt oud. De oudste is van 1971, de nieuwste van december 1978.Om door te bladeren is het heel leuk, het is steeds weer een 'o ja'-belevenis hoe huizen er in de jaren '70 uit zagen. Maar nu ik met dat geblader wel klaar ben, weet ik niet zo goed wat ik er mee zal doen: weggooien vind ik altijd zo 'bruut', maar dat deze tijdschriften kostbare ruimte innemen, vind ik ook geen goed idee. Via marktplaats is me eigenlijk te veel gedoe. Iemand ideeen?

An all Dutch post: I found some old magazines about crafting in a secondhandstore. They are from the '70s and really smell old. Now I'm through peaking, I wonder what to do with these. Throw them out is so blunt, maybe there is someone out there longing for these... but I don't want to much fuss to get in contact with them. Any ideas?

6 opmerkingen:

mainely stitching zei

I have a few magazines like that, too. They aren't taking up too much space, so I've hung on to them. LOL.

Bietje zei

Je zou er een leuke give-away van kunnen maken. Of aan de kringloop terug geven. Of aan de bieb geven. Vaak hebben zij voor de vakantie een verkoop van tijdschriften (is het wel laat). Of aan een instantie die tweedehands boeken/tijdschriften verkoopt. Bij ons in de buurt is er zo'n stichting. Reuze leuk om daar te snuffelen op hun jaarlijkse markt. Of gewoon via je blog verkopen aan de mensen die er een (of meer willen).
Zijn dit genoeg ideetjes?

Anoniem zei

he ja herken ze !!

Mijn vader maakte er dingen uit in onze kindertijd de aren 50/60 !

(((zwaaii)))...MM

*Marianne* zei

Herkenbaar. Jaren terug was internet er nog niet en heb ik twee dozen gewoon bij het oud papier gezet van deze tijdschriften. Soms moet je wel iets weg doen om je goede wil te laten tonen (thuis... ja ik doe echt wel wat weg...) ;-) Gelukkig al mijn handwerktijdschriften wel bewaard.
Net wat je zegt, leuk om even door te bladeren, maar wat dan?
Misschien kun je ze tegen verzendkosten gratis weggeven voor wie ze wil?

Marianne zei

Wat leuk......ik ben gèk op de kringloop,maar zo'n mooie vondst heb ik nog niet gedaan ( wel andere ;-) )!
Ken het tijdschrift alleen van naam,nooit eerder gezien of in handen gehad!
dusse......wil je ze nog kwijt?

en inderdaad : ik breng tijdschriften ook nog weleens "terug"

leuke blog! ik ga je volgen :-)

stephanie zei

Leuk! Ik heb er net enkele gekocht. Vind het heel leuk om er wat ideetjes uit te halen :-) !