zaterdag 7 augustus 2010

BRRRRRRRRRR.......

Gisterenavond, vlak voor het slapengaan. DD2 en ik staan in de bijkeuken nog even wat te kletsen, en opeens geeft ze een harde gil: KIJK!



Nu ben ik niet zó bang, maar bij zo'n exemplaar ben ik liever ook niet te dicht in de buurt. Dus: eerst een foto..., daarna een mep met het een of ander, maar dat mislukte. Zuchtend nog de stofzuiger gepakt (het was ongeveer 0.30u) en nog een tijdje voor de sier onder de kast waar hij heen was gerend heen en weer gezogen. Als ie er niet in zit, loopt hij dus nog steeds in huis rond...
Maar ik heb lekker geslapen hoor.

Yesterdayevening, just before bedtime. DD2 and I are in our scullery talking, when she suddenly screams loudly: LOOK!
And I looked.
I'm not that afraid of spiders, but with this one I rather wouldn't be in the neighbourhood. So I first took a picture (!), then I slammed him with something, but that didn't succeed. He ran off under a closet. So I sighed and grabbed the vacuumcleaner (at 0.30 u pm) and clean a bit in that place. If he isn't gone this way, well, then he is in the house still...
But I slept like a baby.

2 opmerkingen:

Corrieneeltje zei

Aaaaargh, ik vind ze vreselijk die grote snelle beesten, zit helemaal te griezelen en wat akelig dat hij niet gevangen is!!!
Ik kijk liever naar die gezellige tafel vol boeken en kaftpapier en stiekem hoop ik weer op een dagje kaften met mijn kleindochters.

Miriam zei

Op zich ben ik niet bang van spinnen, maar dit is toch wel een formaatje 'slik' eerlijk gezegd!

Groetjes
Miriam