zondag 13 juni 2010

Volle weken

De laatste weken gaan echt in sneltreinvaart voorbij. Nog 3 weken werken..., maar er is nog zoveel te doen. Werken in het onderwijs in mijn functie betekent veel afronden én veel voorbereiden. Bovendien moet op m'n werkplek nog van alles uitgezocht en weggegooid worden, dingen die je normaal weinig hoeft te doen, maar de boel moet toch een beetje netjes achterblijven...

Verder liepen erdoorheen: in de afgelopen week ook de avondvierdaagse in ons dorp, die vanwege het slechte weer dinsdag 1 avond afgelast werd; begin van het WK; en dan waren er de verkiezingen met voor velen een prettige uitslag en voor velen een minder prettige uitslag. Een glimlach bracht het ikje in ons ochtendblad, waarin de schrijfster vertelt over haar 99-jarige oma die met veel plezier de stembureaus medewerkers even de stuipen op het lijf joeg door te verklaren 'dat het wel veel tijd kostte om al die vakjes rood te kleuren'.Gelukkig is het bijna zomer en daarmee het idee van vakantie, even in een lagere versnelling, warmte (hoewel ik hoop dat het niet zo warm wordt dat borduren/quilten niet prettig meer is). DD1 is nog lekker aan het stoffrobelen en zelf ga ik maar stugweg door met m'n Houses of Hawk Run Hollow. Er zit lekker schot in.Logjes langsgaan lukt me niet, ik heb niet de rust in m'n lijf om 'even te buurten'. Dat komt later wel weer, dus als jullie hier langs komen: hartelijke groeten!

3 opmerkingen:

conny's quilts zei

Ha heel herkenbaar die drukke weken voor de vakantie in het onderwijs (ben ook juf) Nog even doorbijten en dan heerlijk onderuit en bijkomen..... Het huisje is erg leuk geworden!

Anoniem zei

I hope you'll get to slow down soon! Lovely progress on Hawk Run Hollow. :D

Anoniem zei

Hoe is 't afgelopen met DD2?

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl