zondag 8 maart 2009

Lente

Gure februariregens zijn overgegaan in maartse buien: het gaat er maar om hoe je ertegenaan kijkt. Vanmorgen ben ik er daarom ook eens lekker voor gaan zitten (kopje koffie, koek, nog een kopje, glaasje wijn) om de weblog zelf aan te passen. Iets zonniger, met kro-kusjes uit eigen tuin.

Mijn portomonnee is dit jaar nog voornamelijk opengegaan voor boeken die ik nodig had. Een enkel tijdschrift smokkelde ik ook wel mee. Wél kwamen deze week de nieuwe borduurgarens van de garenclub van Liezbeth binnen en heb ik -ook voor mij- onverwacht een quiltje gekocht. Een echte 'Els Feteris' (van Bobbin ;-)), dus dat is de investering waard. Voordat ik zelf weer een lente-quiltje klaar heb; daar kon wel eens een hele poos overheen gaan...

Maar niet alles is van andermans handen afkomstig. De afgelopen weken heb ik regelmatig de Jan Houtman in handen gehad en er zelfs nog steekjes bij gemaakt.Het meeste ben ik bezig geweest met een stelletje klosjes. Er is een klosjesclub in weblogland die elke zaterdag laat zien hoeveel klosjes er weer gemaakt zijn. Bijna zou ik mee kunnen doen... Maar ik tel m'n zegeningen: zo'n lekker stelletje erbij is een mooie meevaller, maar geen garantie voor de toekomst.Deze blokken gaan nu lekker in de 'blokkendoos'; een prima plek om gedroomde quilts in wording te bewaren.

9 opmerkingen:

Annelies zei

Grappig bij jou ook de klosjes tegen te komen. Veel plezier ermee.
Je jan Houtman wordt erg mooi en schiet al behoorlijk op.

Corrie zei

Dat zier er heel lente-achtg en vrolijk uit Anneke! Wat is die Houtman-merklap toch een schoonheid en dat je klisjes maakt verbaasd me niets, ik verbaas me er alleen nog maar over dat ik niet meedoe. Leuk met die witte achtergrond.

supergoof zei

Ze zijn geweldig!
:o)

Heidi zei

Bedankt Anneke voor je goede wensen. Ik heb net een blog post gemaakt op mijn CTS blog over alle dingen die ik hoop te kunnen doen terwijl ik in isolatie ben. Hopelijk is het niet al te lang. Fingers crossed!

Je Jan Houtman merklap is prachtig! Wat is dat een werk zeg. De klosjes zijn ook mooi en gaan goed zo te zien.

Hugs en groetjes ~
Heidi

Anoniem zei

De lente be-SPRING-t je hier, heerlijk !!!!
Mooi geworden zo.
Prachtige garens en een prachtig quilt.

Mooi je Houtman !!

Wat veel schitterende klosjes en nu zomaar wegstoppen !!;-))


MM

gerda zei

hey...klosjes gezellig..en wat een prachtig borduurwerk!!!!
leuk hé om blokjes voor een quilt te sparen en dan mooi bij elkaar in een doosje;0)))
en bij de klosjesclub moet niks hoor!!!! gewoon voor de gezellie!!!
fijne dag

mainely stitching zei

Wow, your Houtman sampler looks great! And as always, I love your quilting!

Anoniem zei

wat een prachtige "Els" en wat een produktie: je Houtman wordt móói en een lekker stapeltje klosjes voor in "de doos". Mooie lay-out.

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

J.I.M. zei

Anneke gefeliciteerd binnen kort ook een echte Corrie in huis !! Geweldid !!