donderdag 15 mei 2008

Weekje...

Een rare week, zo mag ik deze week wel noemen.
Eerst was er maandag, met een heerlijke fietstocht: 25 km puzzeltocht fietsen met 2 van mijn kinderen en goede bekenden. Plus nog een stelletje goede bekenden:


(foto gemaakt door Joop van Dijk)

Daarna een picknick in het bos met een grote groep mensen. Wat kan ik dan ook wel weer genieten van onze omgeving, waarmee we natuurlijk heel erg verwend zijn: overal bos, heide, veel (grote) vogels en rust. Het was heerlijk weer en 's avonds waren we allemaal helemaal rozig.

Maar ja, dan begint het 'echte' leven weer: dinsdag 2 vergaderingen, woensdag 2 belangrijke afspraken maar ook 2 ontmoetingen met de monteur van Route Mobiel (!), vandaag heel hard gewerkt.
Morgenochtend voor het eerst naar de fysiotherapeut om te proberen mijn lichaam wat beter te laten scharnieren. En dan morgenmiddag mijn alweer derde borduurles in deze groep.

Al met al kom ik bijna niet aan borduren of computeren toe. Ik zit wel veel achter de computer, maar dan meer voor het schrijven van verslagen, het versturen van allerlei documenten of het zoeken van informatie. Jammer dat ik jullie daarbij nog niet tegen ben gekomen...

Wie weet heb ik dit weekend weer wat meer tijd voor een borduurupdate. Houd het in de gaten...

We had beautiful weather last weekend. And Monday, a christian holiday, we biked for about 25 km with two of my kids through the woods and met some ones familiar...

But Tuesday, we all went back to normal life. It is so busy. It's good to work hard, but it's to bad it means less time for stitching or computer.


3 opmerkingen:

Barbara zei

The days just slip by, don't they? This is the second day in a row that I haven't even picked up a needle....

Anoniem zei

ik probeer elke dag een steekje te doen maar dat lukt mij ook lang niet altijd. Ik hoop op een rustig borduurweekend voor je, maar met al dat grut om je heen vrees ik het ergste ;)


marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Anoniem zei

Zo dat is een pittge fietstocht.

Maar ook een fijne vankantie besteding toch :-)))

mm