zaterdag 24 mei 2008

Rommel?markt

Vanmorgen ontdekte ik heel dichtbij een rommelmarkt en na zoontje opgehaald te hebben, erheen! Het is altijd weer afwachten wat er te zien en halen is, maar vanmorgen was ik heel tevreden. Heel veel moest er achter blijven (het huis is al zo vol), maar een kleine aanvulling is er vanmorgen wel geweest:


en dit alles voor de angstaanjagende som van € 3,10 (die 0,10 was voor de houten haaknaald)

Hoe leuk het ook is om lekker te grasduinen, een beetje zielig was dit wel:en hierbij had ik het quiltje al onderuit de grote hoop gehaald en netjes bovenop gelegd.
Uiteindelijk vond ik het zo'n vervelend gezicht, dat ik 's middags nog ben teruggegaan en het quiltje heb gekocht (€ 0,50). Hier ligt het ten minste veilig. Er staat een datum op: april 1994 en wat (vriendinnen?)namen op de achterkant. 'Het weer' zit in de tunnel, maar verder is het nog piekfijn. Liefhebbers?
En tenslotte heb ik er ook nog iets leuks weggehaald, wat niets handwerkerigs had: een leuk servies, ik denk 4-persoons en met diepe, platte, ontbijt- en gebaksbordjes al heel compleet. Daarbij nog 4 mokjes en dat alles voor de prijs van €5,-...
Al met al dus zeeeeer tevreden! Zoontje ook want die won een prijs bij het rad van fortuin en kreeg een oliebol. DH zuchtte niet eens heel hard toen we terugkwamen, wat wil je nog meer???? O ja, wat meer ruimte om het allemaal weer een plekje te geven...

7 opmerkingen:

Barbara zei

Oh my goodness I am so jealous! The rommelmarkets at our kids' school are really JUNK. Last time, I actually just gave the lady at the kraam some money but did not take anything with me.

Anoniem zei

@ barbara: well, that's a way to support 'the good cause', but I think they would have preferred to get rid(/t) of the junk... lol

Wilma zei

Wat een mooie aanwinsten!!!
Wie doet een quiltje nu weg!!!
De rommelmarkten zijn geweldig om lekker langs de spulletjes te gaan.....
Doet mij eraan denken dat ik boven op de vliering mijn eigen rommelmarkt heb...
;o)

Corrie zei

Heerlijk Anneke, ik weet helemaal hoe je je voelt na zulke mooie aankopen voor zo weinig geld en allemaal superleuke dingen. Lief dat je het quiltje hebt willen redden.

Anoniem zei

Leuke aankopen hé !!
He dezelfde haaknaald als de mijne lijkt wel.

Ja mijn man heeft ook zijn eigen kleine kringloop op zijn kamer ;-))
Van mij mag het wat minder.
Maar zelf heb ik er ook baat bij hoor !

Nee zo'n quiltje kan je écht niet laten liggen hoor !!!

mm

anneke zei

@corry en marianne: iemand die het quiltje bij mij vandaan wil redden...?

Annelies zei

Ook ik wil het quiltje niet bij je redden. Ik denk dat het misschien een keer door vriendinnen aan iemand is gegeven.
Wel lief dat het nu bij jou ligt en niet meer op de rommelmarkt.