woensdag 6 februari 2008

Sint...

Bijna 2 dagen geen telefoon en/of internet maakt je wel behoorlijk bewust van je afhankelijkheid van deze media. Met mobieltjes kun je je nog wel een beetje redden, maar je bent niet te bereiken en ook via de computer is het ineens heel stil...
Gelukkig is het opgelost, toch gewoon een kwestie van een bepaalde adaptor uit- en weer inpluggen.

Gisteren was het sowieso een behoorlijk sofdag. DH moest naar de dokter met pijnklachten, zelf moest ik onverwacht naar de tandarts met een afgebroken kies, wat een behandeling van een uur opleverde, DS kwam thuis: fietssleutel kwijt én schooltas kwijt, DD2 kwam ziek thuis, DH belde dat hij een kleine aanrijding had gehad... dan is het wel even genoeg. Gauw aan een nieuwe dag beginnen.

Voor de afgelopen sinterklaas had ik voor onze oudste een sneeuwpop van Bent Creek geborduurd. Het punt is meestal de afwerking nadat ik met het borduren zelf klaar ben. Ook nu was dat zo. Met sinterklaas had ik voor dochter 1 en 3 de borduurwerkjes wel klaar, maar geen van beiden afgewerkt. (Verzachtende omstandigheid: half november was ik onverwachts aan het werk gegaan.)
Dus dochter 1 begon meer of minder subtiel te vertellen dat ik het dan nu ook maar eens moest afmaken. Afgelopen zondag alles bij elkaar gepakt en dan is het ook gewoon zo weer klaar.
De scan mislukte omdat de glasplaat alles weerkaatste, dus ik heb een beetje provisorisch een foto gemaakt, met dit resultaat.For 2 days we had no phoneline or internet in our home! It's not the end of the world, but I was relieved when it was solved this afternoon.
Yesterday was a bad day for almost all of us: DH had to visit the doctor, I had to go unexpectedly to the dentist, DS came home without his bike or his backpack, DD2 came home sick, DH called to tell he had a minor carcrash... Time for a new day.

For our last Sinterklaasfestivity I stitched two of my girls a snowman. I didn't finish-finished on time (I got back to work in November) and my DD1 hinted it was time to really finish it now. So here is the result: I had to take a picture because the scan reflected to much.

3 opmerkingen:

Barbara zei

Oh boy! You've had a run of less-than-pleasant 'surprises'!!

Your daughter's finish-finished snowman is adorable!!

Here's hoping for a boring day! LOL!!

Annemarie zei

Schattige sneeuwmeneer, Anneke!

Hm, dit soort dagen komen me erg bekend voor. Nu maar hopen voor je dat het bij een dag blijft!

Corrie zei

No9u zeg, zo'n dag gun je je ergste vijand niet. ik hoop dat je geen pijn hebt aan de kies en dat de rest van de familie ook weer in orde is, hoewel de czieke kinderen niet in één dag hersteld zullen zijn.
Je sneeuwpop vind ik énig, Bent Creek heeft heel erg leuke patronen, ik heb er een stel liggen en krijg meeen zin om iets te gaan borduren, maar eerst de andere werkjes afmaken want anders blijven ze bij mij ook liggen ;- ))