vrijdag 11 januari 2008

weekend

Het is weer vrijdag en iedereen is weer thuis. Dat betekent: overal schooltassen, de aanrechten weer vol met drinkglazen, broodtrommels en bekers. O ja, en overal kinderen... ;-).
Vanavond geeft dochter 3 haar waarschijnlijk laatste verjaardagsfeestje. Ze is 12 jaar geworden en zit in groep 8. Vaak is het op de middelbare school afgelopen met feestjes of geven ze andere soorten feesten. Ik heb nog ongeveer een kwartiertje voor het feestgedruis hier weer losbarst.

Als ik een momentje tijd heb, ben ik graag aan dit grote stuk aan het borduren. Het is van Prairie Schooler, 'A Christmas Village'. Tijdens de kerstdagen heb ik er ook regelmatig aan zitten borduren en misschien leg ik het ook wel snel aan de kant nu, maar het borduurt lekker: niet al te veel kleuren met een mooi rustig resultaat. Maar nog lang niet klaar.

Fijn weekend allemaal!
It's Friday, the weekend begins. It means: lots of stuff in the house: schoolbags, lunchboxes in my kitchen and children any where you look ;-).
Tonight my third daughter will celebrate her birthday with her friends. She has turned 12 and will leave primary school this summer, so this will be her lest official birthdayparty. In about 15 minutes it will start...

The picture of today is a project I love. It's from Prairie Schooler and you might remember I got it for my birthday, I think 1 1/2 years ago. It's called 'A Christmas Village' and I stitched it during the holidays. Maybe I will switch to another project, but for now I'm staying with this one. It's very nice to stitch: not to many colors and a beautiful, peaceful result.

Have a nice weekend!

12 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi
leuk dat ik je weer kan volgen.
Wat een hoop,een baan voor 50 %.En weer auto rijden.Wat een veranderingen.
Hoe ging je feestje?
prettig weekend
groetjes sonja

Annemarie zei

Succes met het verjaarspartijtje, Anneke! Of is het al voorbij? Hoe laat gaan die kids tegenwoordig eigenlijk naar bed?
Ik vind de Christmas Village ontzettend mooi worden. Ben zelf ook in een kerststemming. Een maand te laat, maar ja, wat doe je eraan?
Fijn weekend!

Anoniem zei

Heeeeeee Anneke!
Wat leuk en gezellige dat je weer terug bent, veel plezier met loggen! :-)

Anoniem zei

Oh die anonieme ben ik.. Joke. :-))

Barbara zei

Oh, I love this PS design!

I hope your daughter has a wonderful birthday party. Wow, 12 years old!! Congratulations to all!!

Gosia zei

Happy birthday to your daughter :) :) :)

It's a very pretty design, I'll love to see it growing :)

Annelies zei

Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter. Wat wordt je Christmas Village mooi !

berthi zei

Dag Anneke,
Leuk om hier je nieuwe blog te ontdekken.
Nog even een antwoord op je vraag: Mocht ik te weinig harten hebben voor de expositie dan hoor je nog van me.

Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter! Een fijn weekend met z'n allen!

Zo nu ga ik de link naar je blog veranderen bij mij!

Anoniem zei

Hallo Anneke,
via een ander weblog kwam ik op jouw weblog terecht.Complimenten voor je leuke weblog.Graag zou ik weten waar het mooie patroon met het hart te koop is.Ik zou het graag voor een dierbare vriendin willen maken.
Groetjes,Gerda

agnes zei

Hoi hoi!

Ik zie dat ik alweer te laat ben met felicitaties... sorry. Maar, alsnog van harte! Ik ga nu direct je link op mijn log zetten (had ik nog steeds willen doen) zodat ik hier wat vaker zal komen. Ben je alweer helemaal in het ritme zo na de vakantie? Bevalt het je nog steeds goed om als IB-er aan het werk te zijn?
Hey tot later, het eten is klaar!
groetjes, Agnes

Anoniem zei

Wat een leuke huisjes, daar gaan heel wat steekjes in !!!

De anonieme in het volgende logje ben IK ;-)).

MM

Corrie zei

Anneke, wat klinkt dat gezellig zoals je je gezin met kinderen beschrijft, net zoals het vroeger bij ons was, is mis dat nog heel vaak, dat is een drukke tijd, maar wel om erg van te genieten. Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter en oh die heerlijke feestjes, daar genoot ik ook altijd zo van. Trouwens op de middelbare school bleven ze komen hoor, ze gingen met een heel stel van hun oude school naar het voortgezet onderwijs.