dinsdag 15 januari 2008

Quilten

Aanstaande donderdag heb ik weer quiltles en eigenlijk moet er dan toch wel minstens een blokje meer zijn dan toen ik het pand de vorige keer verliet... Daarom afgelopen zondag alles te voorschijn gehaald en even aan de gang gegaan. Dan is het wel weer gelijk heel leuk om te doen en ik ben tevreden met het resultaat. Maar dit wordt een quilt(je) die nog wel lang een WIP zal zijn...

Ook heb ik besloten met de quiltlessen te stoppen. Ik heb dan ongeveer maar de helft van deze cursus gedaan, maar alles bij elkaar is het gewoon te veel nu. De cursus is altijd op donderdag en ik ben eindeloos aan het schuiven met werkdagen en andere bezigheden om het dan allemaal rond te krijgen. Bovendien, als de lessen echt nuttig moeten zijn, zou ik ook nog een ander blokje met een andere techniek uit moeten zoeken. Ik ben iedere keer hetzelfde blokje aan het maken, en hoe dat moet snap ik nu wel.
Nu alleen de quiltcursusgeefster nog overtuigen. Zij is namelijk meestal overtuigender dan ik...

Next Thursday I'll be having a quilting lesson. I thought I had to make another block since the last lesson, so I made one last Sunday. When I'm busy with my fabrics, it's lovely, but I'm going very slowly on this one.
So I decided to quit the course. Because I started working the lessons are on a day I have to work. I can switch my workingdays, but in those weeks I have to switch all other kinds of things to. It's to demanding for now.
I hope I can convince my teacher. She's mostly more convincing than I... ;-)

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Een heel mooi blok, met ingewikkelde draai !!

Oei, succes met overtuigen (ben daar ook niet sterk in) :-))

Annelies zei

Quilten is zo ontzettend leuk. Je kunt ook leuke quilts maken met een combinatie van quilten en borduren. Zou je het wel echt opgeven ?

Barbara zei

That's too bad that you'll need to give up your quilting lessons because of work. I hope it's only temporarily, and that things will slow down enough to allow you to fit in all the things that you love to do. :D

berthi zei

Tsja, je moet keuzes maken en nu je zoveel uren werkt kan ik me voorstellen dat het moeilijk is om alles te blijven doen wat je voorheen deed.

Je blok ziet er goed uit! Succes met het overtuigen!!

Judith zei

Ja soms is keuzes maken moeilijk en je hebt toch les van Aagje en ik begreep al dat die wat moeilijker is.

Agnes zei

Het leven bestaat uit keuzes maken, en dit is zo'n moment. Waarom moet je haar overtuigen? Het is toch jouw beslissing?
groetjes, Agnes

Anoniem zei

Ha leuk, Anneke, je bent weer terug;)
Welkom, méér dan welkom, gezellig!

marcella
http://nuttigenfraai.web-log.nl

Corrie zei

Hopelijk is het gelukt en hoef je niet meer over quiltlessen na te denken, goed besluit lijkt me en als je zo'n leuk blok als dit kunt maken, kun je eventueel veel uit een boek halen om verder te gaan.