vrijdag 25 januari 2008

Bos

Een vriendin van me heeft twee dagen een logeerhond. Aangezien we beiden nooit een hond zullen hebben, had ze bedacht dat we maar eens een eind met de hond moesten gaan lopen. We wonen in een omgeving die bekend staat om het natuurschoon en zoals dat gaat, omdat je er woont, geniet je er zelf zelden van. En geef me een goede reden waarom je zou gaan poetsen in plaats van buiten wandelen?
Wij op pad met een bestemming: een oud restaurantje voor koffie met. En daarna weer terug. Hond blij, wij blij, vooral toen we eindelijk in dat restaurantje waren. Ik denk dat we in totaal zo'n 10 km gelopen hebben. Als je nooit doet, voel je het ineens wel...

Twee internetfoto's ter impressie. Het bos is nu natuurlijk niet op z'n mooist, maar het was lekker weer en dan maakt het eigenlijk niet uit.
Toch het gevoel dat we iets gezonds gedaan hebben vandaag!

A friend of mine has a dog that will stay for two days. She called me this morning and suggested we would take the dog for a long walk in the woods. We live in a part of Holland that is full of woods, but we walk there only sometimes. And why clean the house if you can walk in the woods? ;-)
We planned to walk towards a nice little restaurant to have a coffee with cake! The dog happy and we happy, especially when we finally arrived at the restaurant. I think we've walked 10 km when we arrived home again.
The weather was great, the woods aren't very special in the Winter. But we both felt we have done something very healthy today.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

lekker hoor, ik doe je het niet na !!:-).

Wat leuk de halfjaarsdagen vieren.

mm

Anoniem zei

Als je vaker wilt wandelen met een hond.Die van mij gaat graag uit logeren.
groetjes Sonja

anneke zei

@sonja: :-0
bij mij komt er geen hond in, maar je kunt het altijd bij annie proberen...

Survival zei

Haaj,

leuk hea reacties krijgen op een weblog..?!
Fijne verjaardag morgen;)

Agnes zei

Zeg nooit nooit ;-)

Heerlijk zo'n wandeling en de omgeving waar je woont is daar ook supergeschikt voor natuurlijk!

Corrie zei

Dat herken ik wel, wij wonen in een van de mooiste plaatsen langs de kust van Noordholland en komen bijna nooit op het strand, in de zomer al helemaal niet, dan is het een gekkenhuis. Maar er zijn ook bossen en duinen en polders rondom onze woning (gewoon rijtjeshuis hoor) en ook daar komen we niet vaak, nog het meest in de polder eigenlijk, zo heerlijk rustig om te wandelen of te fietsen.
Ik vind het bos op jouw foto heel erg mooi hoor, welkaal, maar het heeft iets verstilds. Heerlijk zo'n wandeling en dan zo'n oergezellig tentje voor een kop koffie, mooie dag.