vrijdag 29 juni 2012

WEER EENS WAT ANDERS

Soms krijg je de geest. Ineens. Dan denk je: ik ga een stempel maken! 
De spullen om zelf een stempel te maken, heb ik al heel lang in huis. Zó lang dat ze al eens in een doos-voor-in-de-garage verdwenen: spullen die niet weg mogen, maar ook niet per se in huis hoeven te zijn. Een duik in die doos leerde dat het voor het grijpen lag: een aantal vlakgommen van de HEMA en een setje gutsjes. 

Op internet (en ja, ook op pinterest) zijn genoeg tutorials te vinden, en sowieso is het niet moeilijk om een poging te wagen. Na een aantal probeersels zie je hier het resultaat van m'n eerste stempel-maak-poging: de stempel naast de vlakgom is de laatste, want steeds is het proberen en dan nog meer wegsnijden. 


Het stempelmaken gaat op het lijstje dat DS en ik samen hebben gemaakt voor de zomervakantie. Hij wil ook graag een poging wagen.

Vandaag was de eerste vakantiedag!! Lekker uitslapen en naar het dorp sjokken, computeren, beide kids genieten. Onderweg naar het dorp kwamen we dit herfstachtige plaatje tegen. 
Is het een grote uitzondering nu al paddestoelen te zien?? 

2 opmerkingen:

Anny zei

Nee hoor, die paddenstoelen zijn geen uitzondering. Ze staan de hel tijd ook al bij mij in het gras! En.. stempels maken is echt leuk, maar ben je wel voorzichtig met je vingers met die scherpe gutsjes?

Carolien zei

Hoi Anneke,

Ik heb ze ook al in de tuin, met al die regen willen ze wel ;)
Mooie vingerhoedskruidfoto's trouwens ...

Geniet ze van de vakantie!
Groetjes, Carolien