zaterdag 7 april 2012

LANG WEEKEND

Bij ons in huis is Pasen een belangrijk feest. Maar vandaag is daar nog niks van te merken. Het is bijna doodstil hier.
DD3 heeft volgende week toetsweek en is hard aan het leren, DS heeft net zijn heel-lang-voor-gespaarde gadget in huis en van hem horen we op het ogenblik ook niet zoveel...


Zelf ben ik nu echt de laatste hand aan het leggen aan hét jaarverslag. Ik mis nog een aantal financiële aanvullingen, maar dan is het klaar!!!
Dit schrijven is een proces van maanden geweest, maar dan telkens een paar dagen intensief achter elkaar, daarna weer weken niets.

Ondertussen ben ik toch maar verder gegaan met de klosjes.
Want ja, 'Als je geen zin hebt, dan máák je maar zin' was in mijn jeugd een bekende uitspraak. En als je dan alles weer bij de hand hebt en bezig gaat, is het weer lekker steken.
Over een paar dagen zijn de eerste 100 dagen van dit jaar voorbij, dan zal ik ze eens bij elkaar leggen. Bovendien moet ik eens gaan bedenken hoeveel ik er eigenlijk nodig heb, want als ik het hele jaar door zou gaan, kom ik op ongeveer 400 (ik had er al een stelletje klaar) en dat is denk ik te veel.

de maart-klosjes bij elkaar


Waar ik soms ook nog aan toekom is het bladeren in m'n oude Ariadnes. Naast alle leuke patronen en ideetjes vind je nog wel eens kleine verrassingen.
Zo is er ook een oud exemplaar met leuke sintafbeeldingen. Met zulke plaatjes speel ik graag wat: ik kan er bv een digitaal stempel van maken.
Dit is alleen een uitsnijding voor later dit jaar. Niet zo actueel nu, wel leuk!

En jongens, ik ben weer officieel aan het solliciteren naar een (parttime) baan. Misschien wordt het niks, ze hebben laten weten dat de brief aangekomen is en ik hoop de komende week te horen of ik op gesprek mag/moet komen.
Spannend!

1 opmerking:

Carolien zei

Hallo Anneke,

Leuk, je mijlpaal met de klosjes. En succes met solliciteren!

Groetjes, Carolien