dinsdag 28 juni 2011

ZES 15-JARIGEN

DD3 bedacht dat het een goed moment was voor een feestje. Omdat zij op 5 januari jarig is, en we in die tijd nog 2 verjaardagen binnen gezin en familie hebben, schiet haar verjaardag er vaak bij in. Het werd dus het eerste feestje in drie jaar.
Zo'n 24 uur boden we dus onderdak aan zes 15-jarigen, en het was heel gezellig. Ze kennen elkaar goed, gingen lekker een groot aantal uren naar het zwembad en DVD-den de avond uit. Opnieuw stond de tent klaar, in de schaduw van de fruitbomen.


Vanmorgen was het even een heksenketel: vanwege het voorspelde slechte weer wilden we de tent zo snel mogelijk opgeruimd hebben. Nou ja opruimen, er ontstonden gewoon andere volgestapelde plekken. Door de warmte waren we allemaal vroeg wakker en na ontbijt en opruimen was het nog maar 10.00 uur. Ik heb de auto volgeladen met 4 dames, een voor de bus, een voor de trein en twee bracht ik helemaal naar huis, zo'n 30 km verderop. De laatste ging zelf op de fiets naar huis, zo'n 13 km. We weten weer dat de kinderen op een streekschool zitten :-).

Nu is het al half zes geweest, maar de zon schijnt nog volop en volgens buienradar krijgen we pas vannacht de buien. Zoveel haast had het dus allemaal niet...

I'm sorry, but I have decided to write only in Dutch in the future. The English part takes a lot of time and it's often difficult to find the right words, especially when you make little jokes in the text. I hope you'll understand my decision about this. There is the google translator in the left bar.

1 opmerking:

Makkie zei

Wat een gezelligheid! Heben jullie uiteindelijk veellast van het weer gehad?
Hartelijks