donderdag 30 juni 2011

VAKANTIESTOP

Misschien is het jullie opgevallen, misschien ook niet - maar in de maand juni heb ik elke dag geblogd. Ik wilde eens bekijken hoe me dat zou bevallen, elke dag iets bedenken om over te bloggen en er tijd voor maken.
Het is me gelukt, maar het viel niet altijd mee. Omdat ik elke dag wilde schrijven, kwamen er ook niet-handwerkberichtjes bij. Dat ben ik wat minder gewend, maar het is uiteindelijk wel gelukt.

Vandaag nog een terugblik op een bezoek dat ik vorig jaar met DS bracht aan het Het oude ambachten en speelgoedmuseum in Terschuur. Het is een wat rommelig geheel, maar er is heel veel te zien ook veel dingen met een 'o ja'-gehalte. DS vermaakte zich er ook prima, een leuk moeder-en-zoonuitje en daardoor een aanrader.

Ik heb er heel wat foto's gemaakt (al werd het vele borduurwerk niet altijd even zorgvuldig tentoongesteld) en pik er deze twee uit: ze hadden veel oude Ariadne-jaargangen staan die ik graag hier nog eens zou hebben en een oud (nou ja, oud: 1951) borduurwerkje:
Nu is de zomervakantie aangebroken én morgen is het 1 juli. Voor mij een moment om een blogpauze in te lassen. Onze weken worden vanaf nu heel rommelig, we zijn regelmatig of vaak vertrokken en dan is het voor mij een rustig idee te weten dat niemand op berichtjes van mij zit te wachten.
Voor iedereen: een leuke zomervakantie! Half augustus of iets later zal ik weer beginnen.

13 opmerkingen:

Jantine zei

Fijne vakantie, geniet er van!

Rian zei

Geniet van de rommelige rust, en we wachten gewoon tot je terug bent. Op veel blogs is het nu een beetje komkommertijd.
Fijne vakantie!
Rian

mainely stitching zei

Grappig!

Anoniem zei

Dat geeft mij mooi even de tijd om hier terug te lezen en je een mooie blogpauze(vakantie) toe te (((zwaaiien))) dagdag... MM

Carolien zei

Een hele fijne vakantie gewenst, Anneke! En ja, dat museum is leuk, we zijn er ook geweest.

Alle goeds en tot na de vakantie!
Groetjes, Carolien

marion zei

fijne vakantie

yvonnep zei

fijne vakantie Anneke, na de zomer pakken we de draad weer op ( en elke dag is veel)

Heidi zei

Fijne vakantie Anneke!

Hugs en groetjes ~
Heidi

Meadow zei

Hi! I'm stopping by to respond to your comment on the doll post I did. Enjoy your vacation time! Blogging everyday is something I know I can't do. It takes too much time from family for me.

I want to thank you for offering to help with the knit instructions. If you have the time I would love to know what the instructions say.


Also I was wondering if the magazine sells it's old copies still. I was thinking of posting the adjusted pattern I did but I don't know if that would be OK. I don't want to cheat the magazine if they still sell this pattern. I changed the doll a bit so it is not the exact same doll but still... What do you think?

Thank you again for offering to help.

Meadow zei

I just wanted you to know I sent you an e-mail as you suggested. It may end up in a spam folder as I sent it from my e-mail not through the blog.

Thank you for your help!

Makkie zei

Heerlijk, lekker genieten van je vrije tijd!
Hartelijks

Anoniem zei

heel verstandig, zo'n vakantiestop. Ik kan beamen dat dat soms héél nuttig is :)
Geniet van je vrije dagen en tot later

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.