donderdag 3 maart 2011

THURSDAY ALREADY?

Het opschrift zegt het alweer helemaal: wat gaat het toch snel met de dagen in een week!
De kinderen zijn allemaal weer in het ritme van elke dag naar school en na zo'n week heb ik toch het gevoel even door het huis te moeten.
Gelukkig heb ik altijd wel door waar m'n tijd heen gaat: gisteren heb ik de hele dag gewerkt aan het bijwerken van de enige website die ik ooit gebouwd heb. Weer nieuwe uitdagingen gesteld en het is aardig goed gelukt, maar er is dan ineens een hele dag mee verbruikt.

Gisteravond hebben DH en ik gezellig samen het stemlokaal bezocht. DD2 kwam pas om kwart voor 9 thuis en voelde zich niet goed. Omdat ze niet meer over te halen was, hebben we nog gauw een kopie van haar ID gemaakt (leve de 3-in-1 printers van tegenwoordig), heeft zij haar stempas ingevuld en fietste ik om 5 voor 9 nog snel opnieuw naar het stembureau.
Maar de regels zijn streng: als je zelf al gestemd heb, mag je niet later nog een stem voor iemand anders uitbrengen. Helaas, haar stem is verloren gegaan. Aan de andere kant, haar stem was de eennalaatste die ze nog misten bij het stemlokaal, verder was iedereen komen opdagen!

En hoe het met the Village of Hawk Run Hollow gaat?
Dat is natuurlijk de grote vraag van iedereen. Nou, het staat niet helemaal stil. Al kijk ik ook nog steeds oude Ariadnes door (1979) en geniet ik van alle oude advertenties (giroblauw past bij jou) en patronen.
Hier een foto van de update:


I have to go and cook now. Can you use the translator in my sidebar?? :-)

6 opmerkingen:

Annelies vdB zei

Ja, ook hier zijn mijn kinderen weer in het gewone ritme van school en huiswerk. Dagen vliegen voorbij.
Je borduurwerk is mooi !

marion zei

wat anders, hier begint morgen aan het eind van de dag de vakantie....

Carolien zei

Hallo Anneke,

Beterschap voor dochterlief! Je barn ziet er mooi uit, mooie kleuren.
Fijn weekend & groetjes, Carolien

Corrie zei

De tijd vliegt en zeker achter de laptop! Die HRH zou ik nog steeds eens wilen maken, blijft prachtig! Je wildborduren vin ik ook geweldig Anneke en ik las dat je zo dol bent op Ebay, help ik ook!!

mainely stitching zei

The translator is kinda weird, but everything's understandable, LOL. Great job with Hawk Run Hollow!

Mary @ Neat and Tidy zei

I love when bloggers show their Hawk Run Hollow blocks. I have not done this project, and I love it more and more when I see pictures. This is on my 'someday' list for sure.