donderdag 14 oktober 2010

VILLAGE OF HAWK RUN HOLLOW

NB I decided to write only in Dutch for the moment. I added Google translator in my side bar (on the right). Maybe you can let me know if this translation is readable or not.

Het is bijna half oktober en een half maandje ben ik nu bezig met het nieuwe, tweede grote borduurwerk van Hawk Run Hollow. Opnieuw vind ik het heerlijk borduren, het is een prettige mix tussen het borduren van details en het borduren van grote(re) vlakken. En (bijna) geen backstitch, ook niet onbelangrijk!
D1 begrijpt niet waarom ik nu wéér een begraafplaats aan het borduren ben. Zij vond de Houses of Hawk Run Hollow al luguber genoeg, en meldde dat regelmatig: vooral de teksten als: 'and all my bones are rotten', konden niet op veel sympathie rekenen.
Maar ze heeft het grote geheel bekeken en laten we het zo zeggen: D1 kijkt uit naar de andere blokken...D2 is enthousiast aan een nieuwe opleiding begonnen. Het was natuurlijk wennen en veel geregel op het laatste moment, maar nu zit de regelmaat er in. Tenminste, zo regelmatig als het hogeschool-leven is.
Het is een opleiding met focus op voeding, en deze week had ze de opdracht een maaltijdsalade te maken. Met een klasgenoot nam ze de keuken in beslag, en maakte een heel verantwoorde maaltijdsalade. Daarvan mochten we lekker mee-eten, de gemaakte wraps hadden ze eerder al opgegeten.
Heerlijk zo'n opleiding, wie weet hoe vaak ze nog in m'n keuken aan de slag gaat!

4 opmerkingen:

KarenV zei

That's the perfect Village block to be working on at this time of year, it looks great!

Annemarie zei

Anneke, wat ben jij een bofferd met zo'n dochter! Heerlijk ziet het eruit.
Je Village trouwens ook! Ik heb 'm ook weer uit de mottenballen gehaald, met de bedoeling om met blok 12 te beginnen. Als ik die van jou zo 'n bekijk, krijg ik er echt zin in!

Anoniem zei

DD heeft gelijk, maar hethoort erbij en de doek is/wordt prachtig.

MMMM smakelijke opleiding, veel succes DD !!

Fijn weekend... MM

Anje. zei

Oh, oh spannend borduurwerk en moooooiiiii....
Lekkers van DD wat kan een mensenkind genieten toch?
Groetjes Anje.