donderdag 7 oktober 2010

THE DAY AFTER...

De dag nadat ik een quilt sandwichte... au, au, au. Dan laat je lichaam je merken dat je niet meer helemaal piep bent.
En dom. Want ja, om 10.00 u 's morgens zat ik op m'n knieën op de grond om te beginnen. s Middags om half 5 toen de eerste weer thuiskwam, was ik nét klaar.
Rug, benen, armen en gewrichten lieten tussentijds al luidkeels weten dat het mooi geweest was, maar ja, ik kon die kamer zo niet laten: alles aan de kant geschoven en de grond in beslag genomen door de vastgeplakte quilt.  Dus. Het. Moest. Af.

Gelukkig kon ik aan het begin van de avond lekker in een warm bad gaan liggen...

Dit is voor jullie een geheel onbekende quilttop, die ik in januari 2009 op m'n dooie gemakje begonnen ben, een restjesquilt. 
This quilttop is unknown to you because I have never showed it earlier. I made it between all other projects, a top of scraps.


I sandwiched my quilt... ow, ow, ow: my body lets me now that I'm not thát young anymore. 
And stupid. I started at 10.00 am with sitting on my knees to sandwich the quilt and at 16.30, just before my first came home from school, I was ready. Just.
My back, legs, arms and joints were telling me for hours then that I had to call it the day. But I had put everything aside to get this quilt on the floor and it couldn't stay that way. So. I. Had. To. Finish. It.
Luckely I could take a hot bad in the early evening. 

7 opmerkingen:

KarenV zei

What a great quilt! I really like the contrast of the coloured squares with the plainer cream ones, it really sets them off.

Jantine zei

Ik heb een systeem gemaakt met balken en latten en gaten daarin geboord, die op de stoelleuningen kunnen leunen, dat scheelt een hoop bukwerk en pijn in rug en knieën ed. Je moet even teruggaan op mijn weblog naar de eerste maanden van mijn blog, daar staan wel foto's als je het wilt zien...

Margeeth zei

Tja, dat is ook niet mijn favoriete hobby, het sandwichen van een quilt. Ik heb bij het tuincentrum kniebeschermers gekocht, dan krijg je niet zo'n pijn in je knieeen.

Annemarie zei

Oké, ik hou het bij borduren en sokken breien als je het niet erg vindt. Je quilt is prachtig, trouwens. Mooie kleuren! Kun je weer een beetje overeind?

conny's quilts zei

Toen ik mijn quiltframe (kies deze link op mijn blog als je er meer over wily weten) nog niet had...(nu met hoef ik dit niet meer te doen!) plakte ik de quilt met schilderstape op de vloer en speldde die, en dan daarna oprollen en op de tafel kon ik dan gaan rijgen. Dan hoef je niet zolang rond te kruipen dus. Beter voor je lijf!

Barbara zei

That is so lovely, Anneke! You should be thrilled with yourself, even if you are a bit sore. ;)

Annelies vdB zei

Ja, ik ken het gevoel meer dan !! Fijn dat het is gebeurd.