maandag 25 januari 2010

EVEN GEEN NIEUWS

De combinatie van huis-overhoop, extra werkuren en opnieuw lastige gesprekken, maakt dat ik alleen even een 'oudje' laat zien, die in mijn 101 doelen terecht is gekomen. Tot een volgende keer!A picture of a golden oldie... A WIP that's on my 101-things-to do list.
The extra working hours this week, our house a mess and difficult talks ahead of us, make me 'speechless' for now. Have a nice week!

5 opmerkingen:

Carolien zei

Hallo Anneke,

Geheel begrijpelijk dit, leuke poes trouwens! Ik weet niet of je het gelezen had op mijn blog, zo niet: alsnog bedankt voor je gouden tip over de doorgestreepte woorden! Het werkt in de tekst zelf, echter niet in de side-bar, ontdekte ik. Nou ja, dan maar 2 lijsten. Maar ik ben wel erg blij dat ik het nu gewoon in de tekst wel kan gebruiken ...
Sterkte met alle drukte!!!

Groetjes, Carolien

Anoniem zei

Ha Anneke, voor mij is ie nieuw en ik vind hem prachtig! hm, lastige gesprekken, dat klinkt als een echte moeder-week ;)
Misschien heb je deze week wat meer geluk om tijd te vinden voor jezelf.

groet, Marcella

stitchinfiend zei

Beautiful - love the contrast of colours.

Tineke zei

Sterkte met alle drukte! Je oudje doet het nog prima hoor. Ik vind hem schattig. Fijn weekend.

Heidi zei

Heel veel sterkte met alle drukte die jullie nu hebt. Ben je nog aan het werken? Ik hoop dat februari brengt meer rust in huis en tijd om lekker te ontspannen. Ik heb ook stapels projecten die vragen om aandacht. Jouw kat ziet er vrolijk uit. Net wat je nodig hebt in deze dagen.

Hugs en groetjes ~
Heidi