woensdag 2 januari 2008

quiltje

Leuk om op de eerste log alweer reacties te krijgen! En om direct een vraag te beantwoorden: de avatar is inderdaad een ontwerp van Prairie Schooler, van het boek 'Friends'. Dit heb ik geborduurd in het kader van het hartenproject, waarover je kunt lezen bij Berthi.

Toen ik vorig jaar m'n weblog afsloot, was ik druk bezig met een rood-witte quilt met ronde vormen. In de loop van het jaar heb ik hem afgemaakt (en er direct nog een heel leuke achteraan gemaakt). De rood-witte krijgen jullie vandaag te zien.Net hebben we een eerste ritje gemaakt in mijn nieuwe auto! Hoe klinkt dat? Na jaren niet meer achter het stuur te hebben gezeten, moest ik er maar weer eens aan geloven. Een paar lessen heb ik wel weer gehad, en nu ga ik de weg weer op. Het is nog wel onwennig, maar dat zal wel slijten.


Thanks for the responses on my first entry. It is fun to be interactive again. Annemarie asked me about the avatar. It's a well-known design I think, from Prairie Schooler. I stitched it for a Dutch project about hearts: craft something with a heart in it.

The red and white quilt is the one I was working on in December 2006. I finished it in May 2007. I'm happy with how the quilt turned out, but it's not hanging on a wall or something. It's almost next to my computer...

I drove my new car today. (Well, it's an occassion, but new to me.) I hadn't driven for years, so it's a bit scary. I took some drivinglessons again, but now I'm back on the road. A good start for 2008.

4 opmerkingen:

Annemarie zei

Ja, ik dacht al dat het PS was :o)

Wat een prachtige quilt, joh. Iedere keer als ik in mijn plaatselijke stofjeswinkel kom denk ik: zal ik? Maar nee. Niet genoeg geduld. Daarom kijk ik gewoon verlekkerd naar jouw mooie quilts!

wilma zei

Wat een mooi quiltje!!!

Het is inderdaad wel weer even wennen als je een tijd niet hebt gereden. Maar wel lekker om weer zo mobiel te zijn zeker!! Ik vond het een beetje raar om een eigen autootje te kopen terwijl ik het voor werk niet nodig had. Maar nu ruim een jaar verder vind ik het heerlijk om weer zo mobiel te zijn...... Veel plezier en geluk met je auto!!!

Mary zei

mooie quilt en goed zeg, weer achter het stuur te kruipen !!

Corrie zei

Zoals je misschien al gemerkt hebt, quilt ikzelf niet, maar ik heb er een grote bewondering voor, vooral nadat ik op de Hartenmeeting al die prachtige quilts met eigen ogen heb kunnen zien en zelfs af en toe mocht voelen. Ik heb begrepen dat ronde vormen het moeilijkste zijn, jij bent dus een volleerd quiltster lijkt me. Dit is een prachtige quilt, en heel vrolijk met dat rood-wit.